idag är en bra dag, idag är det bra

Super dag , verkligen!
Vakna halv 12 och bestämde med ida och lotta att jag skulle träffa dom, så vi träffades i stan vid 2. GUD vad jag har saknat dom! Vi gick på stan ett tag men segt vare, så vi tog bussen till smedby bara sådär xd Köpte lite gött och satte oss i en park typ. Där träffa vi också nåra killar, dö nicea ;) vi snacka lite med dom ett tag och sen tog jag bussen hem igen. Vilken dag asså, herregud vad vi skrattat. Och rådjur ÄR faktiskt läskiga :( Nu har vi gäster så jag tror jag ska va lite social med dom och sen blire nog film, awesome. PUSS!



cooling bild på en av dom söta :')


<3

I lost my mind

Det bara regnar och regnar, det gör mig lite ledsen asså :( Men va som sagt på släkt kalas förut och det va bra, kanske ltie lång tråkigt efter ett tag xd fast som tur va så tog jag även en tur i paddocken på min fina ponny. Jag kan honom nu, känns sjukt bra! För såå mycket jag har kämpat med den ponnyn. Hur många gånger han har stuckit, och gjort allt för att inte jobba men idag , guuuush i love him! Han ville gå i form redan från början, men då va jag tvungen att lyfta upp honom eftersom han typ fastar i sig själv där nere. Låter lite konstigt och det är svårt att förklara , men sen gick det super iallafall! Han gick fram, och i en högre form där jag kunde rida bättre. Lovely.



bild från förra året , vadå tjock ponny? xd

<3

Underbar känsla,
underbar häst,
underbar dag !


one of it

Hello,
Vaknade halv 12 och då av mamma som hade badat katten så hon va jääääätte liten. Utan min katts stora päls är hon inte sig själv xd hon såg ut som en skabbkatt ! Ny har jag bara slöat men strax ska jag fixa mig och dra på släkt kalas typ. Blir nog bra det men ska ni se ! Spotify är och ska såklart va med mig hela dagen. LOOOOVE! Nu börjar jag även längta efter min födelsedag, har en grej som jag SÅ gärna vill ha! :') Kanske blir nån tjejkväll för mig och ellinor, vi planerar ;D Jag längtar också galet mycket tills när jag får träffa tess, evelina och ella. Mina fina tjejer ! Ae nu måste jag tänka på vad jag ska ta på mig, se you later!


kärlek till låten !

Dagens, veckans och absolut en av sommarns bästa låtar , love !


Ingen vanlig idag

Grattis världensbästa Agnes på 15- års dagen!
Hoppas dagen blev som du ville, för det är du värd ! :D


Har jag nånsin sagt hur mycket du betyder för mig? Den ärligaste vännen man kan få. Jag är så himla glad att jag har dig, för utan dig skulle jag inte orka mycket. Du pushar mig hela tiden, och det är du guldvärd för. Jag hoppas du vet hur mycket du verkligen betyder för mig, obeskrivligt mycket
!

in a happyland

Cykla till Ellinor i regn tidigare idag, men aa det var värt ;) Vi såg Farsan vilket är en galet bra film, med heeelt min och Ellinors humor. Sånna filmer gillar jag! Sen hämta mamma mig och vi åkte till maxi. Handla bara mat, men jag blev grymt sugen på att handla kläder. Ska tvinga med mamma nån dag, det låter som jag faktiskt kan övertala henne! :D På maxi träffa jag även agnes, världensbästa 15 åring! Sen hem och nu har jag myst med min familj hea eftermiddagen och kvällen och även sett sex and the city med mammi. Förutom att jag inte kunde sitta still så vare brabra! Känner att jag är rastlös, men vet inte vad jag ska göra :o blir så ibland :( men PUSS!


Dancing on my own

Tjatja !
Skrev ingeting igår eftersom jag var på Liseberg somsagt! Jag va faktiskt riktigt modig av mig och tveka inte ens innan jag gick på kanonen. Sen åkte jag även uppskjutet, vilket jag inte heller trodde jag skulle göra! Åkte faktiskt allt förutom barnkarusellerna, uppswinget och frittfall ;) Det va sådär lagom varmt så en dag på liseberg va perfekt tyckte vi ..... och 1 miljon andra -.- Det va köer ÖVERALLT till ALLT, typ 1 timmes till kanonen och balder och alla roliga -.- Ajja, det blev en bra dag iallafall! Och sen ska ju jag dit med världensbästa norf också i september, TAGGTAGGTAGG! Ojoj, nu blev det lite brottom för ska träffa ellinor om ett tag, så PUSS !



gullig bild jag hitta va? ;)


You know you're gonna be there someday

Ellinor kom till mig förut och vi gjorde inte så mycket, va skönt att träffa henne iallafall! Eller jo, vi såg lite klipp ur en minst sagt GALEN film. Både lite kvälningar och skratt fick man ;) Ska nog ladda ner ett par till filmer så jag har nått att göra på kvällarna. Juste, IMORGON BLIR DET LISEBERG! :D skapligt bäst!



sweeeeet hahahahahahahahaha! :D

Hello world

Jag chockades av mig själv imorse när jag såg att klockan var TJUGO I 1! :o:o:o Jag har ALDRIG sovit så länge! Dock hade jag ju lite kramper i mina ben inatt så det kanske va derför. Idag ska jag ut och sola och kanske tjäna lite pengar också ;) Och såklart tagga inför imorgon! PUSSSS !



väldensbästaste brudar!

Moa Grip
Emma Ranta
Ida Kronqvist
Evelina Thörn
Amanda Engman
Ellinor Trygg
Moa Kronqvist
Ellen Andersson
Ella-Kajsa Gryth
Lina Andersson
Therese Pekanen
<3<3<3<3<3<3

I hope you have the time of your life

Idag har jag vart riktigt jävla duktig måste jag säga! Jag har städat heeeela mitt rum och rensat att låder och skit, slängt massa och gjort snyggt och fint. Sen har jag också lagat tacos åt hela familjen, riktigt snällt av mig asså ;) Jag har också hjälpt mamma med lite saker oså, duktiiiig lina ! :D Nu ska jag ta och sätta på twilight faktiskt , blev sugen på det bara sådär ;) Men puss !



Så jävla fin är du gumman,
jag skulle ge VAD SOM HELST för att se ut och va som du,
helt serriöst!
Love you ! ♥

Lite uppochner

Av olika anledningar så blir det en hemma dag idag, eller kanske ellinor ikväll. Sen är det ju 3 månader sen tibbie plutt åkte, gud I miss her :( Men jag vet att hon har det super iallafall, och de gör mig gladare :) men sen saknar jag min fina vita lilla ponny också, inte bra :( Som ni märker är det lite upp och ner just nu , men det löser sig nog.



har somsagt inte fått många bilder alls från nybygget, men det kommer ;)
ni får en bild på snyggingen sålänge, MIN DRÖMPONNY! <3

I saw you in heaven

Home again !
Hemma efter en regning men härlig helg på landet. Massa kort hann vi med vilket jag älskar (a) Tog ju inte med nån kompis och tur va väll det för det är kanske inte så himla roligt för nån annan att va med när vi spelar kort och inte kan göra så mycket annat bara för att det regnar så jävla hårt xd och sen va jag galet trött också så jag sov ju nååra timmar för mycket kanske xd Ajja, jag älskar att va där asså :') Jag har stoooora planer inför veckan också :D:D:D hihih kanske inte SÅ stora men jaja xd Sen ska jag ju få träffa världens bästa ellinor också :') bästa hon! Nu har vi iallafall 2 veckor vi kan umgås på :D PUSSSSSS !

Landet soon

tjatja !
Bilderna från tjejkvällen kommer på söndag kväll för nu om typ en timme drar jag till landet. Hääärligt kan man säga! Ska försöka va där så mycket som möjligt, för jag älskart! Ellinor ska nog med om ett tag, blir nog minst lika bra som förra gången. Dock ska inte vädret va på vår sida, men hoppas det ändrar sig! Nu ska jag packa klart, men ha det bra! PUSS.

becouse I love the way it hurts

Trotts att jag kände mig som en död igelkott när jag kom hem så åkte jag på bio med Elliot och mammii. Blev Shrek 3, riktigt bra va den faktiskt! Jag, massa barn och några mammor va det i salongen så det va bara jag som skratta åt dom klockrena grejjerna (a) ajja, har man bra humor så har man! Sen blev det en snabbis på stan där mamma köpte en present till mig , som jag valde asså xd Sen till mormor och sen hem. Nu lyssnar jag musik, chattar och har fläkten på högsta (h) Bilder från tjejkvällen kommer imorgon när jag har fått av agnes också, sålänge får ni en snyggis bild på mig ;D PUSS !



sweet känner jag, fast nae :)

@emmas place

Tjooooobreee bloggän!
Kvällen och natten spenderades med brudarna på emmas altan med myggjävlar, hårfärgning, grillning, ICA, snackilack och sugmärken hit och dit. Riktigt lyckat! Endel av oss dygna, medans jag sov HIHIH! Nu ser jag ut som en påse rutten potatis, men det är sånt man får leva med! Bilder kommer senare! Jag ska ta bussen hem om ett tag och sen får vi se vad som händer. HARE GÖTT!


mårängen strax !

Hellloooo!
Vakna för nån timme sen och nu har jag packat klart och är taggad inför ikväll! Kommer bli skapligt braaa med mina brudar. Om nårga minuter åker jag och familjen till mårängen där jag träffar agnes och sen fölrjer med henne hem, fixar och sen åker till emma vid 6. Det kommer bli super duper ! :D Kanske skriver nått senare, annars får ni ha det braaaa, PUSS !



alldelles för bra !

min fina vän

Agnes kom somsagt hit rätt tidigt och det blev en riktigt lyckad dag! Vi hoppa studsmatta, sola, bada i poolen och hann även med två donken besök! Sen får vi ju inte glömma att vi skratta heeela tiden. Åt allt och inget, loove it! Och våran brottning asså, klockren! Sånna här dagar kan man inte annat än älska :')  Jag bjuder på lite bilder här nere, bara för att jag är så snäll. HIHIHIH!
Mina planer för dom kommande dagarna är föresten looooovely! Kan inte annat än älska mitt liv ibland, när man blundar för det dåliga vilket jag gör just nu :) men jag mår bättre så , så varför inte ? :D



<----------------------- HAHAHAHAHAHAHAHA!



jag älskar dig, I really do! <3

myspys dag !

Godmorgon på er!
Vaknade av ett jävla ljud och jag ville sååå gå ner och avliva människan som höll på...  tills jag såg att det va min farfar xd Asså jag HATAR att vakna av sånt skit -.- Familjen ska iväg snart, och då kommer Agnes och håller mig sällskap, mysmys ! :D Om det är nån som vill komma till lagerlunda och ses så äre bara att messa ;D Annars blir det nog bad, fotto och slapp dag. TUMMEN UPP FÖR DET! (Y)


...

ae fyfan. Den här dagen som va så braaa, sluta sämst. Jag nämner inga namn och säger inte heller att det är erat fel att det blev som det blev men nu mår jag verkligen inte bra. Som tur har jag Tess och Agnes, utan er skulle jag inte klarat all skit. Nu ska jag försöka ta nya tag, vi får se hur det blir med det..

För mig är du underbar, helt jävla bäst!
Vår humor den äger fan aaaaallt.
Du har lyst upp mitt liv så himla mycket på så kort tid.
Du ska veta hur mycket du betyder för mig gumman.
Jag älskar dig Therese Pekkanen ♥




Watch me fall

Har inte skrivit här på lääänge, men har ju vart på nybygget och sen har jag inte haft lust eller ork. Jag saknar ALLT redan. Folket, ledarna och min fina ponnie ! Ni skulle sett hur glad jag blev när jag fick han, överlycklig flicka! Han är sååå underbar och jag vill bara ha med honom hem :( Lååång tid kvar tills jag får pussa hans mule igen..... Bilder kommer nåååndag, lovar !
Idag blev det stan med världensbästa Ida johansson! Har saknat dig sweetheart. Blev lite köp, trots att jag lovet mig själv att intee shoppa. Men är nöjd iaf ! :D MEN, jag har lösnaglar så det är aas svårt att skriva :( nu är heeela min vecka inplanerad, lovely! Men puuusss :D

DAGEN VI ALLA VÄNTAT PÅ !

Lyckat att somna runt 3 halv 4 och sen gå upp 8 -.- Men det gör inget för jag är ändå överpigg! hihih! FÖR OM MINDRE ÄN 4 TIMMAR ÅKER VI! :D:D:D:D:D:D WIIIIIIIE!

<3



Vadå snygg? :o
Och gaaalet bra !

yesbox

Jag träffade Ellinor på maxi förut, hihi! Vi var lite galna där i tröjlådan ;) Köpte det alra sista till imorgon, och nu börjar jag bli riktigt nervös :o Men det blir nog bra dedär. Blir nog nöjd vem jag än får, om det inte blir herkan ;) hihi nae nu ska jag inte va taskig ! Det blir nog super! Nu ska jag göra nått åt min mage som inte är med mig idag, puss ! :D

He drowns in his dreams

Igår blev det ellinor ett bra tag och vi gjorde lite allt möjligt. Mysenpysen! Men på kvällen kunde jag inte sova, like aaallways -.- så jag vakna inte föränn halv 12 idag :o Inte likt lina det där. Men nu ska jag säga er att jag är så jävla lycklig. Imorgon drar jag och brudarna till nybygget och har det BÄST. Som vi längtat, och nu är det inte alls långt kvar! Imorgon får jag träffa tjejorna och min älskade arnie! SOM JAG SAKNAT HAN ! Även fast jag kanske inte kommer få han i år, om jag är förlång så kommer jag ändå bli jäävligt glad över att se han! Fina lilla ponny.. Nu ska jag ta och städa lite och sen handla litee, PUSS !



<3

And still he's more than I can take

Vaknade för nån timme sen utav att elliot och hans kompis sa att det brann -.- dom bah : hahaha lina vet du , det brinner i vardagsrummet! Jag va och är riktigt trött för jag har börjat at sova jätte dåligt. Somnar sent och sen vaknar jag flera gånger och inte kan somna om. uuuuuuusch. Hoppas dett bli bättre till nybygget bara! Idag ska vi fixa mitt rum, packa och senare träffa ellinor. Även handla lite grann tror jag :) Ha det super !

Ulrik Munther





Grym är ordet!
kärlek till han!

KROATIEN 2010!

Efter mer än en månad känner jag att det är dax att lägga upp bilderna från när jag och familjen var i Kroatien 22/5 till 30/5. Det var en minst sagt underbar vecka med massa sol, bad och god mat. Jag verkligen ÄLSKAR det här landet alltså! Allt är så perfekt. Dessutom var alla jätte trevliga och hotellet var super! Finns inte så mycket mer att säga än att det va en jätte bra resa! De här är endast bilderna från min kamera, mamma har mycket fler och mycket bättre bilder. Vi får se hur det blir med dom ;) ajja, kolla och njuuuuut.

   
  
  
  
jadu , efter bara 1 dag i solen kan man bli jääävligt röd ;o
  
  onormala, I know ;)
  
   
   
  
 


Det va alla bilder jag hade :) hoppas ni lämnar en kommentar eller två, det blir mycket roligare då :) Jag SKA tillbaka till kroatien, underbart äre! Nästa år hoppas jag ! :D

But he's so beautiful

Vakna runt 10 och då var det bara att skyndasnynda för att sedan åka vidare till linköping. Först till hööks där jag köpte ett par vanliga gråa ridbyxor och ett par vantar. Bra att ha innan ridlägret sådär :D Sen gick vi till ikea där vi handla, massa :o Men det är bra, för nu är mitt rum inprinsipt klart, när allt är uppe ;)
jag fick:
*bokhylla
*lådor
*matta
*ram
*påslakan grej
*stooor spegel
Jag verkligen älskar spegeln alltså! :D Nu ska jag städa lite grann och sen förbereda mig innan klockan ska bli halv 8 , hihihih !


JORDGUBBAR !

hihih , min broder var snäller idag !
När han kom hem från jobbet tog han med sig 12 LITER jorgubbar hem ;) Snacka om att jag blev glad för ni kan jag svulla hur mycket jag vet! :D det är på sånna hära dagar det är bra att ha en bror ;) Idag har jag packat faktiskt, och nu webbar jag med tessen. PUSS

uuuuusch

Ae usch, hemsk natt..
nu har jag inte ork eller lust till NÅTT , fuck .

pagnes <3

Agnes åkte hem för ett tag sen och vi har haft det superduper! Jag har saaknat bruden! Va på stan ett tag och såklaaart besökte vi även donken. Förvånade? naaaae. Det sköna är att man behöver inte låssas med henne. Man kan va sig själv till 110 % vilket jag älskar! Vet inte om vi kommer hinna ses nått mer innan nybygget dock :( Men den har vi flera veckor kvar ! loooove sommar lov ! <3

(:

Godmorgon på er!
Eller aa, jag har varit vaken sen 10 typ. Idag har vi en kille här som ska vara här hela dagen tror jag. Men agnes kommer snaaaart och vi ska nog setill att hitta på något ;) jag är riktigtriktigt sugen på halvars glass, men vi får se hur det blir med det ;) annars händer det inte så mycket, funderar på om jag ska önska nån mer än arnie på söndag? Ni får gärna ge förslag :D Kanskekanske pricken faktiskt. Lite mer min storlek på häst dessutom och så ser han rolig ut nu för tiden  :) ajja, staffan är ju as bra på att se sånt så vi får se ;) men puss !


sommarbetet!

Tjatja!
Imorse åkte pappa och jag och köpte ridhjälm. Blir superduper dedär! Sen åkte vi till jesper med familj och bada, skapligt skönt. Dock va det 30 grader i poolen även idag, inte så svalkande men ajja ;) Mysmys va det iallafall! Sen hem snabbt och sen kom ellinor och hämta mig. Vi åkte och hälsa på hästarna i sommarhagen :) Dom är mega sociala, men nikki är bara aggesiv xd Fölen är också nååågot söta! hahaha och cosmo välte mig typ xd Nu får ni lite bilder, inte så bra men ni ser ju att det är hästar iallafall ;D

   
   
    


Fett mysigt att dom stårvid vattnet! :D
Har fler bilder, men orkar inte lägga upp ;)
men puss!

Or the police shut us down, down

Varmtvarmtvarmt är namnet för denna dag.
Men för mig har det inte vart något problem för att jag har legat vid en pool och solat hela dagen. Eller okej, jag bada mest (a) men det va jävlig skänt det med! Vi åkte dit runt 2 tror jag men kom inte hem förän nu precis ;) Älskaaa att det va 29-30 grader , I POOLEN! Även elliot tog sig ett huvud dopp, frivilligt eller inte det spelar ingen roll ;) Jag har även hunnit med att skriva en packlista till nybygget, men vill ju inte glömma något viktigt! Det kommer bli en super vecka, det känner jag på mig! Och sen är jag även suuuper glad för nu har agnes äntligen kommit hem!! :D Jag har saknat diiiiiiig hjärtat! Vi MÅSTE ses typ på tisdag ;o Puss på alla, men en extra stor till agnes! :D



du är bra du , bättre än så .. <3

Ulrik munther <3

Kollade runt lite på youtube och hittade då denna underbara kille! Hans röst är verkligen GRYM och det gör ju inget att han ser bra ut heller ;)
lyssna och njuuut!






<3!

SDILFHASIULDF

FY FAN , JAG TAR SJ'LVMORD SNART! Jag hade skrivit längstaaaa inlägget, men tror ni inte att det försvinner eller -.- UUUUUUUUUSCH !


SMEXIGT

Tjoooobre,
Jag är hemma och har superduper tråkigt, därför ska jag bjuda er på ett par riiiktigt snygga cambilder ;) aaa, eller inte. Hahahah , gud vad jag har tråkigt! Men puss!

  

GÖLLIGT!

evelina thörn <3

Nu har evelina åkt hem, jag saknar henne redan :/ Men vi har iallafall haft mysiga dagar med bio och godis och massaa. Sjukt vilken underbar människa! Och det bästa är att vi ses om bara 9 dagar! :D:D:D:D:D:D:D ae nu ska jag dra och städa bilen hahah , puss !

RSS 2.0