:(

R.I.P Skuttan!
Hans bror dog för nån vecka sen och han har varit väldigt stilla och sett ledsen ut sen dess. Han bara satt i sin bur och inte gjorde mycket alls.. Igår kväll märkte vi att något va fel. Han kunde inte stå upp, utan ramlade direkt. Hans ögon gick fram och tillbaka as snabbt och han kunde inte fästa blicken nånstans. Han åt eller drack ingenting och han ansträngde sig verkligen för att andas. Ärligt talat så lät han som en gammal kaffebryggare. Cicci åkte till veterinärn med han tidigare idag och han hade fått någon virus sjukdom som satt sig på balansorganen. Han skulle kunna levt några dagar till, men eftersom han inte åt nått så skulle han svält ihjäl. Därför avlivade dom honom, det va det bästa för honom lixom. Cicci ringde och berättadeet för mig för typ 5 min sen. Även fast jag tyckte att han va jävligt läskig och sprattlig så kommer jag sakna honom.
Jag hoppas du har det bättre nu ...


.

10 saker ni troligtvis inte visste!

- I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
- Sköldpaddor kan andas genom rumpan
- Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.
- Fulla myror ramlar alltid åt höger.
- En iller är ungefär lika stor som en pringlesburk.
- Det finns 2 killar i Sverige som har förnamnet Emma.
- Guldfiskar är inte gjorda av guld.
- Man nyser i en hastighet av ca 160 km / timme.
- Människor som bor i stan har både längre och tjockare näshår än de som bor på landet.
- Det är fysiskt omöjligt för en människa att hålla ögonen öppna medans de nyser!

hahahahahahahahahhaah!
Kände att ni behövde veta det bara! :D


glaaaaad!

Happppppy!
Om bara några timmar så kommer bästa evelinaaaa hit! Vi möter henne vid resecentrum kl 18.25 tror jag det va, hon kan räkna med att bli mosaaad! :D Vad jag längtat! Imorgon blir det även att se eclipse på bioo. Jag är helt uppspelt, det är galet! Hon sover hos mig, men vi ska ju va med ellinor hela tiden förutom när vi sover och när hon jobbar ;) GLADGLADGLAD!

Hemma!

Home noow,
Har vart mysigt med hästarna och kusinerna med massa bad och sol. Men ändå en hel hel jobb. Tänkte skriva mitt "schema" bara för att jag har sjukt tråkigt ;D

06.00.
*Ta ut celine och gigi + ge dom mat i hagen. (Chantelle och Trocadero sover ute)
* Släppa ut hönsen + ge dom mat.
* Mocka ur gigis box och sen släppa ut kaninen där.
06.30
* somna om, hihih!
10.00
* Ta in alla hästar pga att det va för mycket broms och dom bara sprang.
* Ge dom mat
13-14
* Ge hästarna + hönorna mat igen.
16-17
* Mat igen
19-20
*Släppa ut hästarna , Chantell och trocadero i ena hagen och celine och gigi i den andra.
*Mocka + lägga in spån.
* Lägga in mat och fylla på vattnet.
runt 20
* Rida Trocadero, det går ju inte att rida innan :/
22-23
* Ta in Celine och Gigi
* Släcka och säga godnatt till dem och hönsen.

Trocadero är världens bästa ponny, dock jävligt envis. Han skulle nämligen in på ridbanan och rida dressyr, så det gjorde vi några minuter. Och då va han verkligen skiit fin och pigg. Men skritta är inte något som finns i hans huvud alltså ;) Men han är simply the best! <3





Nu hoppas vi på det bästa Celine och Skuttan, dock ser det inte så ljust ut för kaninen iaf ....

blir borta några dagar till..

Strax ska jag packa ihop mig och sen åka till kusinerna där jag ska spendera min tid tills tisdag kväll. Ska ha hand om hästarna när cicci ska iväg. Pyssla, rida, pussa på hästarna och massa mer. looooooveit. Kommer troligtvis inte ha nån dator, men va sociala på sms istället! Hörs om ett par daar. PUSS



sweeeetie!

She keep good looking

Hemma nudå!
Midsommarn' va något bäst. Fulla tanter + gubbar, badminton, kubb, klockrena människor och godmat. Kunde knappt blivit bättre! :D eller joo, jag är myggbiten som faan! Och det är ju inte små bett eller ! Tog inga bilder, men jag har bilder i minnet (H) Det va en gubbe som blev skapligt packad, roligt meeen läskigt xd Ikväll ska  jag bara duscha och sen sätta på en film . Jag är trött som faaaaaaaaaaaan.. Men puss!

I wanna be a billionarie

Tjajtja,
Blev att gå upp runt 8 och sen va i stallet vid 10. Men jag va faktiskt pigg när jag vakna! :D Från 10 - 15 ca mockade vi ut, jääävligt jobbigt och det stank piss verkligen. Vi fick iaf pizza och glass, toppenlotten. Skitiga blev vi också, men är man häst tjej så är man! Cykla sen hem med massa saker, men det gick ju också bra. Nu väntar jag på att klockan ska bli 8 då vi drar till landet för att fira ännu en midsommar. Vi blir nog ca 17 personer, både jobbigt och roligt. Men jag kommer nog ändå spendera mest tid med lille jörvi! ;D Blir nog inte nått inlägg föränn söndag, ha det bra tills dess! PUSS!

<3

Hur ska dehär gå?
Mina bästa är borta ett tag nu. Jag har ingen att ringa till eller snacka med , eller jo det har jag men det är inte samma sak. Ni förstår mig, ni kan mig, ni finns alltid. I och försig ska jag till landet imorgon, men hade jag vart hemma i norrköping så hade jag nog slitit håret av mig :O hihi, nae då men nästan!
Jag saknar er redan Agnes Jalkemo och Ellinor trygg. <3


LINA IS HAPPY!

Redan vid 10.45 imorse tog jag bussen till kusinerna där jag tillbringa nästan hela dagen. Lite lantluft mår man bara bra av. Gick en promenad med lille Gigi och red en sväng på världens bästa trocadero. Jag har saknar han jävligt mycket! Världens finaste ponny :') He make me happy! Bada även med kusinerna och lite sådär. När jag kom hem åkte jag och mamma direkt till en människa där jag handla maassaa kläder! hihih , bäst! :D Nu har jag lite mer iaf. Puss på mammi! Har haft fullt upp hela dagen, love it! Nu ska jag packa lite till imorgon osåå, KYSS!

:/

Blev ingen shopping idag, tror vi tart imorgon. Annars på måndag typ.. Nu är jag jätte glad för jag ska rida trocadero imorgon! :D vadå länge sen lixom ;) Han kommer antingen va galen, eller inte orka gå framåt, de får vi se. Tänker nog på säkerheten och tar västen iaf ;) Jag tar en buss ut dit redan vid 10 och sen är jag där hela dagen. Myspys. Nu ska jag sätta på en film, kyss!

It's now or never

Godmorning på er!
Vaknade vid 11 utav telefonen, inte bästa sättet att vakna på men man ska ju inte sova bort hela dagarna! Skulle egentligen åkt till cicci och ridit trocadero, men det ska jag göra imorgon istället ! Idag ska jag fixa lite i rummet, rensa garderoben och sola lite granna. Ikväll ska jag och mamma även iväg och shoppa, de blir superduper! Hoppas på att få hem lite mer sommar kläder. Juste, vädret är ju på topp också loveit! Puss!

.

Juste, mitt rum är nu klart och jag får sova i det för första gången på en vecka :D De är faktiskt fint, jag är nöjd för det är mycket finare än förut! Det är dock inte helt klart, utan ci ska köpa lite fler saker bland annat spegel och matta. Men ajja, jag gillar't :D

Pictures

















hahah , barnen va som plåster på oss ;D



och vi åt upp alla (h)



Black and white!



Jag älskar dig <3


Home nooooow

Tjatjaa!
Nu är jag hemma från agnes, riktigt trevligt har vi haft! Om jag ska va ärlig så tror jag att vi är dom största glassätarna i norrköping. Men det är coolt de. Vi tälta på hennes trädgård, både kallt och varmt dedär. Vi har även sett film, myst, flummat och tagit massa bilder. De kommer troligtvis upp här senare! :) Har inte mycket mer att säga förutom att vi har haft det riktigt bäst!
Agnes, jag älskar dig! <3

.

Försov mig till sftonbladet imorse, men det löste sig det med. Efter det åkte jag till maxi och handla med mamma, och sen hem igen. Nu ska jagta mitt pick och pack och dra mig till agnes när jag kommer spendera natten, ha det bra !

If i got too do it, solo

Nu är jag också en cooling för jag har köpt godis på candyland (h) OCH sett fucking åmål, skojsig film dedär ;D Nu har dom fixat klart i mitt rum hihihihihi! Eller aa, tapetserat klart iaf. Dagen har vart seeeg, men det behöver man ibland. Nu ska jag va sociaal med mamma, puss!

I want to take a ride

Morning på er sunshines! :D
Nu har en vecka av sommarlovet gått och jag älskart! Så himlahimla skönt. Idag ska jag nog inte göra något speciellt utan hjälpa päronen med att få klart mitt rum. Jag saknaar att ha ett eget rum fan :o men nu ska jag dra, PUSS!

I don't wanna go, go

Blev somsagt tandläkarn imorse, lääskigt men det gick väl bra iallafall. Dock börja jag blöda :( Gick på stan med mamma efter det och köpte lite grejjs till mitt rum. Trevligttrevligt! Sen hämta ellinor mig i stan och vi drog vidare till stallet. Va stallvärd, sista gången med gullebarnen vettni. Det är sjukt va det stället gör mig happy. Åt pizza nyss, de får man fan göra på fredagar (a) Nu håller jag på att kissa på mig så jag ska väll ta och göra som indianerna. PUSS.

I can't live a second without you

Godmorgon på er! Nu är jag himlans nervös måste jag säga, har tandläkartid kvart över 11. Visst, jag har sagt till typ frenkan att jag gillar tandläkarn, men när man ska dit själv blir det en helt annan grej xd jag vet inte ens varför jag sitter här och skriver för jag har knappt fixat mig och sen måste jag packa stallkläder och byta om. Lyckat Lina, lyckat. Ska på stan med mamma på hennes lunch också, får se om vi köper nått :) Nae nu vart de jääävlans bråttom eftersom jag ska GÅ dit med -.- PUSS!

Your love, is my drog

Vakna tidigt, like always nu för tiden. Eller aa, vid 9. Slappa vid tv:n tills 1 typ då jag tillsammans med Ellinor tog bussen till stan. Där mötte vi upp Steffi, Agnes och Johanna. Dom köpte en blomma till mimmi och sen gick vi en sväng på stan och även till donken, såklart. Sen till stallet där jag fotade derar hopplektion, snacka med Agnes om ni vill ha bilder :) Dock vart dom inte så bra eftersom de damma som faaaaaaaan xd Ingen har väl missat att det är sommar på höööööög nivå nu, toppen sol! :D Men liiite för varmt vissa stunder, och man såg ju på dom som red att de inte va skönt xd Nu ska jag ta mig en dusch, pussis!

Det rår inte stjärnorna för

Nu har jag duschat och ätit rabarber paj sen jag kom hem från stallet. Inte så fräsht med hgs matlåda och så , ingen ordning på den tjejen. Duktiga va jag och ellen iaf :D Nu hade jag faktiskt tänkt spela the sims, hihihi om jag hittar det ;) Typ 2 år se sist ;D Puss


Stall next!

Tjoooobre,
Nu har jag äntligen vaknat till liv, och har ätit och lite så. Hhihi nu ska jag måla naglarna och sen till stallet så småningom också :D Det är soligt idag med, de gillas staarkt! Pussis.


17 again

Såg filmen "17 again" nyss och den va verkligen sjukt bra! Ni som inte sett den, gööör det! Inte nog med att den va asa bra, utan en av världens snyggaste människor vad hade huvudrollen, nämligen ZAC EFRON! Jag smälte som bara fan ska ni veta, dunder snygg!


  

honom skulle man inte tacka nej till ;)

Film day, oh yes!

Ludde är nog världens jobbigaste människa, eller vad säger du ellinor? Hihih men jag slog till han så att han börja blöda (h) så kan de gå! Såg iaf på "hachico, a dog´s story" den va så fucking bra! Den rekomenderas staaarkt, sorlig med :') Sen såg vi även "dear john" också väldigt bra, men vi hann dock inte se slutet.. Har även hunnit med grillkväll på dagis med lillebroor och sådära, men nu ska jag sätta på en film. Pussilussi.


höhöhöhöh

Inte ok att vakna 7 på lovet och va PIGG  ;o trots det sitter jag fortfarande här i sovkläderna, hihi buuuuusigt ! Men strax kommer ellinorrrrrr, hehe...

yesyes.

ser ut som att det blir en filmdag med ellinor imorgon, inte hel fel alltså! :D

Magen huuuurts

Vakna hos ellinor runt 11 och sen blev det frukost och fix. Vid 1 träffa jag emma i stan och vi köpte en present till monica och såådär. Sen hem till henne och sen vidare till stallet. Red på världensbästa paddan, helt sjukt underbar häst. Har ju ridit han rätt mycket det senaste året och det känns som att det går bättre för varje gång jag rider han! Nu pratar jag inte om idag, för vi red ut och det va ju inte så serriöst men annars lixom. Puss pååån! Nu har jag tråkigt så ska hitta på nått hihihih . Har svena ont i magen också, inte kul.


Maxi dåråå

Man blir glad när man äter jordgubbar och mjölk till frukost! :D Va på maxi idag, köpte ett par jeans och ett halsband + armband. Igår köpte jag även två tröjor och 8 nagellack ;) Grilla hos mig förut, nu  är ellen i duschen. Justeee, vi gör om mitt rum hemma så jag sover i vardagsrummet så dety blir lite dåligt bloggande. men det kommer! Naae men kyss!


sweet


:/

Saknar min tibbie....



46 dagar utan dig, du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta.

Igår + Idag!

Igår:
I stallet red jag Curre och vet ni vad, han va jätte rolig! Hur mjuk och fin som helst och riktigt lugn. Jag hade dock inte ridit han på ett tag innan så jag vet ju inte riktigt hur han är nu för tiden, men det  kändes sjukt bra! Man blir ju glad utav glada kommentarer :D
Sen hem och fixa lite, senare kom agnes. Vi fixa min idrotts uppgift, riktigt lyckad ;) Runka pannan , ja fifan! ;) Somna ändå rätt skapligt, skööönt. Tack för en bra dag bruden, you are one of the best! :D




Curre and Agnes, you made my day!

Idag:
Ställde klockan på 6, och vet ni va? Vi gick upp på dirren! Många misslyckade försök till lockar, men det gav vi upp tillslut. Med 14 hårnålar till hjälp blev det rätt bra ;) Kallt som fan med klänning och bara ben, men sånt får man ta. Dom är ju trots allt lite bruna :D Vi samlades i skolan halv 9 där vi fick våra "betyg" och sen gick vi i pöregn till renströmmen. Många fina tal, sånger och framför allt vaalla riktigt snygga! Endel vet nog vem jag mest syftar på ;) Men herman den gullen grät en skvätt, sweeet. Men vi har iaf 2 år kvar tillsammans, och tur är väl det! Dock kommer det en ny i höst så det blir ju inte exakt desamma, men vi är ändå bäst! Jag kommer sakna er brudar, men vi ses snaaart och massa i sommar ! :D Nu ska jag städa lite och sen sätta på en film eller nått tills ellinor hade tänkt att gå upp ;) puss!

städdag, sista dageen.

Efter mycket städning och snack så fick vi sluta vid 11, nicee. Alla har avslutning idag, förutom vi som har imorgon -.- men ajja. Jag kommer verkligen sakna bästa klassen, tuuuur att vi ses efter sommarn :D Nu ska jag fixa lite i rummet och sen dra mig till stallet där jag ska rida uuut. Puss!

Trötter

Det märks att det är lov snart asså. Och det är välbehövligt vill jag lova! Alla är trötta så sommarlovet sitter inte helt fel. Redovisa svenska muntligt, jag dog. Ajja, nu har jag iaf minst g (h) Sen i engelskan dåå, steget mellan G och VG är himlans stort... Men som herman sa, det här är ju inte den viktigaste terminen utan ni ska fortsätta kämpa! Har sovit en stund nu och det känns som att jag skulle kunna sova tills nästa jul nu asså. Och sen har elliot en skrikande kompis här också, pricken över i:t.  


I'm sämst..

Har inte skrivt åp länge i knooooooow..
men igår red jag mina bästa, paddan och ronja. uuuunderbara hästar dedär!
idag vare kurs redovisning, jag dog men fick inte ig iaf ;) Sen till stallet va stallvärd + red 3 hästar. Det gör en trött vill jag lova. Så nu ska jag snart göra min säng sällskap, pussis!

kvälllen

Härlig lördag med mys hos ellinor!
Ska strax hoppa i säng så jag är pigg på tävlingarna imorgon, ha det bra!

norubrik

Sov ut för första gången på flera veckor, riktigt skönt! Har sett talang finalen ocg segat vid datorn sen jag vakna. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske träffa ellinor oså, puss!


Gloooooria

Fredag, nice dåååva! :D
Började med arbetetsmuséet på fm, ootroligt jobbig kvinna som va vår guide -.- hehe linn va olaglig ;);) Sen sola på bänken i nån timme innan lunch. Alex och andré, mina pojkar det ! På e.m så hade vi somvanligt utvärdering, oserriösaste vi haft! Måste bara säga att jag äälskar min klass. Dom gör mig sjukt glad all the time! Sen spring till spårvagn, like allways. Skritta ronja gull, rädd häst dedär. Men hon är en fin polle hon. Sen stallvärd mysmys. Beta och hjälpte barn oså. Sen moppe hem med ellinor och fyfaan vad skoj vi hade. Jag flög pånaa' bah ;);)
Juste, det va några som ville se bilder från krotien, det kommer imorgon. Pusspuss!

Upside down..

T O R S D A G!
Skinande sol hela dagen, lovely! Gjorde klart matten, lite små niceee. Och Ida din jävla tights mördare!!!!! 2 av mina  tights har hon och sin jävla väska förstört på 2 dagar :( JÄVLA UNGE! Efter skolan blev det stall med ellinor. Lite trevligt att åka moppe i t-shirt! Även fast det tråkigaste som finns är att ligga stilla och sola så SKA jag göra det oftare så jag behåller brännan :)
Om ni vill så lägger jag in bilder och så från  Kroatien, men det känns ju lite ovärt om ingen vill set iaf. Så lämna gärna en kommentar om ni tycker att jag ska det :) Nu ska jag ta mig en dusch och sen sätta på film mysmys. Ha det super!

Onsdag :)

Seg på blogg fronten ooohyes. Igår sov jag iaf hos ellinor, mysmys! Skolan va bra, men jag fattar inte hur endel orkar hölla på asså. Nu ska jag komma igång mer i bloggen, det ska jag. MOHHHA!

Bilder sen lektionen på corea:




puss påna!

RSS 2.0