Judit och Judit


all i wanna have is money in my pocket

Hola mis amigos.
Kände för lite spanska såhär på lovar, får ju inte tappa allt ;) ae då, idag är det en solig dag och jag bara älskart. Har solat nån timme men ska strax hoppa in i dushen och så småning om möta Amanda på stan. Blir nog att köpa lite smått och gott och sen blir det att sova hos henne ikväll. 


hejhejhejhejhej.

Onsdag idag, och nu har jag äntligen börjat fatta att det är sommarlov. Jag sover längeee och är inte lika stressad som jag alltid är. Hunnit med att sola nån timme också, lite skönt faktiskt. Idag ska jag till lindö och träffa lite härliga människor, kommer bli as nice. Älska lindö också, sjukligt mysigt. Nu ska jag sätta fart och fixa mig så jag inte kommer alldelles för sent. Men ha det braaaaa.


solen skiner idag

Har haft 2 underbara dagar med min fina Amanda.
Igår kom jag till henne runt 1 och vi baka, sola, fota och bada jacuzzi. Sen på kvällen kom hon hem hit och vi gjorde en massa galna saker. Blandannat spela vi in en sjukligt bra film, kolla fb. Ni kommer inte ångra er ;) vår humor är på topp i alla fall!
Idag vakna vi runt 11 och sega ett tag. Sen åt vi jordgubbar, sola lite och slinga mitt hår. Lite impulsivt sådär, blev helt okej. Funderar dock på att färga håret brunt igen snart. Nu ska jag iväg till stallet för möte och sen hem och sovaaaaa.
Tack för allt Amanda, världens bästa du <3


hos amanda

I jacuzzin med en fin vän.

Color me blue, I'm lost in you



You're never really living,
until you've found something to die for.



Nybygget

Har kommit hem från en bra vecka på underbara nybygget.
Skrev inget när jag åkte p.g.a att jag va rätt ledsen och inte alls på humör.. Men veckan blev väldigt bra ändå, skönt att komma bort ett tag.

Börja med att vi kom dit förra söndagen och barnen kom lite senare på kvällen. En del barn va alldelles underbara medans man bara ville slå till en del andra. Fast jag va rätt snäll och gjorde inte det. God mat var det som vanligt hela veckan, nästan så jag kan gå i ide för att jag ätit så mycket under veckan. Mindre kul att en hundjävel åt upp all min chocklad inatt...

Men såklart jobbade vi mesta delen av tiden. Har fått en bula, massa blåmärken, myggbett och ungefär 102 stötar. Och trots en del tårar och barn som inte ville sova om nätterna så kan jag bara säga att min vecka vart grym. Kommer sakna en del barn, underbara Mathilda, Åsa & Staffan, Therese, Moa, Arnie och massa fler. Men som tur är så är jag tillbaka där om 21 dagar, då med några av jordens bästa tjejer.


don't know what to do, all I think about is you



Tills vi möts igen sitter jag räknar dar,
du är speciell för mig helt underbar.

världens finaste ♥



Jag vill inte att det skulle ta slut,
inte nu, inte såhär.
För mig är du speciell,
bland det bästa jag har.
Kommer aldrig mer få pussa på din mjuka mule,
det gör ont i mitt hjärta.
Jag vet att det här är för ditt eget bästa,
hoppas du får det mycket bättre nu.
Jag älskar dig

det regnar...

TJAAAAA.
Ställde klockan imorse faktiskt, inte sova bort hela dagen. Har duschat så ska bara fixa klart mig och packa och sen iväg till Amanda. Först ska vi va hos henne ett tag och sen konfa vid 2. Efter det följer några härliga brudar och grabbar med hit några timmar innan det blir till stan igen. Sover hos Amanda och vi ska hitta på en massa kul. Ha en great fredag hörreni.

Is it time to set you free

Sitter här lite småsur för mig själv. Mina vänner har det för tillfället roligt i lindö, men nae inte jag.. Har vart borta hela dagen så blev inte att jag kunde åka dit.
Först en fet sovmorgon, sen blev det att kolla på ebers utspring där pontus tog studenten, grattis till honom! Bara fyra år kvar för mig.. Alla är så glada, man blir glad bara man kollar på dom! Sen till själva "festen" eller vad man säger och fira honom tills nyss. Nu är han en riktig man. Fast naaaaae, fortfarande lilla pontus.
Ska fortsätta att deppa lite för att jag inte är i lindö... men taggar till imorgon istället!



Fick bli en snabb cambild.

Ellinor















Sådär ja Ellinor, hoppas du blev nöjd med nån av bilderna i alla fall.
Puss.

Bilder

Jag har massamassa hästbilder på alla min grupp + från tävlingar och så, men känner att jag inte orkar lägga upp alla. Men om ni vill ha bilder på er så kan ni kommentera så lägger jag upp alla fina jag har på er. Do you get it? Det hoppas jag.

skolavslutning





















Tog inga fler bilder, tyvärr.
Ni är bäst.


dinosaurier <3





















Kolla på dinosaurier med klassen...
Ha en bra sommar alla underbara på kunskapsskolan.
Söta bilder också, självklart.

onsdag

Godmorgon måste jag nästan säga, för vakna för mindre än en timme sen... Brukar inte sova så länge, men har inte sovit ut på bra jävla länge så det va riktigt skönt.
Va lite ledsen igår så hann inte skriva om det som gjorde min dag grym sen på kvällen, Nelly och Jonna. Åt med dom på stan och sen hem till Nelly där vi hade det allmänt bra. Vi va ute ett bra dag på kvällen, vilka brudar. Video finns på youtube om ni vill se.

Idag så ska jag bort till stallet och rida lektion, sista för terminen. Känns inte bra alls, allt blir nytt nästa år. Får hoppas på nån av mina fina ponnypluttar i alla fall.
Bilder från hopptävlingen, skolan och skolavslutningen kommer strax.

Sommarlov

Nu är det över, ingen mer grupp Herman.

Börja dagen med film om trollkarlar eller nått, jag och linn låg på golvet och åt choklad. Sedan blev det att kolla på dinuraurier hehe, sådär lagom nice. Sen åkte jag och Linn hem till mig och fixa oss massa, sen tillbaka till skolan för skolavslutning. Börja med att få betygen, blev inte helt nöjd men ändå helt okej. 2 MVG, 2 G och resten VG. Alltså 240 i merit och jag kommer in på vilket gymnasie jag vill :D Fast ska höja mig så jag minst har VG i allt nästa termin i alla fall. Sen till själva avslutningen, där blev det jobbigt vill jag lova. Kände hela tiden hur nära tårarna va, och när vi samlades utanför efter så kom allt. Stod och stortjöt jättelänge och alla trodde att jag va lite smått störd, men ni ska bara veta hur hemskt det här känns. Kommer inte klara nian, aldrig det. Inte utan Herman, han som stöttat oss genom allt och fått våran klass så otroligt tight. Och sen kom Agnes och grät massa och då blev det bara ännu jobbigare, kommer sakna den kvinnan nått otroligt mycket. Tur att jag har ett år kvar på Kunskap i alla fall. Ni ska bara veta hur underbara ni är. Ae orkar inte det här längre, tårarna kommer direkt. Bilder och så kommer imorgon.

Men i alla fall, SOMMMARLOV nu.

världensbästa lärare

Sista dagen med herman imorgon, tjuter.

kom hem när du vill, jag är vaken hela natten

Tänkte skriva ett litet inlägg, bara för att amanda klipper min thung annars...
Skapligt segt att gå upp imorse, men imorgon får vi sommarloooooooov så det va det fanimig värt. Spendera min dag med 3 mupp grabbar från klassen på stan, nån stadsvandring. Bättre det än skola i alla fall ;) Sen hem och sola några minuter innan jag tog min grymma cykel till stallet. Mötte steffi på vägen så hon sprang bredvid haha. Sen stallvärd med den lille tösen, skön tjej. Red även en mysig liten ur på en mycket fin häst. Om nån ville veta så är agnes nog den stördaste människan som finns. Sånna här kommentarer kan hon komma med lite random "tror jag vart en fågel i mitt förra liv, för idag när jag hoppa från femman så kändes det som jag flög". Tack för att du gör mina dagar, tack.


bara för att bilden är lite smått härlig

i can be your hero baby

Söndag.
Känner mig som ett lik för tillfället, helt galet trött är jag.
Nu ska jag städa så jag tjänar lite pengar, för måste fixa lite pengar till moppen. Ska även iväg till stallet och heja på mina gullevänner som tävlar och sen till Amanda.

För i övrigt är jag en lycklig flicka. Imorgon ska vi bara städa och så i skolan, på tisdag se film och sen ha skolavslutning på kvällen. Sen är det sommarlov, fyfan vad skönt. Och sen åker jag även till Nybygget om en vecka, underbaraste stället på jorden. Som sagt, lycklig tjej.


sådär lagom söt bild

sanningen hinner alltid ikapp

Sitter här, rädd som bara fan.
Det åskar/regnar/blixtrar som bara den, usch och fy. Seriöst, dyng läskigt är det. Ska nog bädda ner mig i min säng och hoppas att allt är över när jag vaknar. Imorgon kommer bli grym tror jag. Först stall och kolla hopptävling, sen till amanda. Blir nog bra det där. Ska nog ta min älskade choklad och gå och lägga mig, ha det bra!



that's what friends are for

Även om du försvinner, så kommer du alltid finans i mitt hjärta

Hallå där kött och blåbär.
Igår sov jag hos Amanda, härlig tjej det där. Börja med att vi sov ett par timmar hos henne, sen åt, gjorde i ordning oss och gick ut.  Träffa Stina, Gurra och Sebbe på kvällen också. Älska lindö måste jag säga, sjukt mysigt. Sen såg vi film och snacka massa hela kvällen.

Idag vakna vi tidigt och jag drog mig till stallet direkt. Hade ponnyridning och red min fina Nikki. Annars har inte dagen vart bra alls, inga detaljer vi behöver gå in på.



Nikki

take me as I am

Tjenare.
Linn sov här igår, vi servera ju niornas avslutningsfest. Fasen va snygga alla va, och grymt bra var vi! Så dela säng med en täckestjuv.. Funka ju det också.
Började dagen med nationellt prov i matte, kändes rätt bra faktiskt! Hade jag bara fått lite mer tid så hade jag nog fixat allt.. Jaja, sen rulla dagen på, fick sluta tidigare. Sen blev det stan med joel och anton och träffa amanda och några. Va med dom ett tag, sen åkte vi hem till mig. Kan säga att cykla hem i spöregn med två sega jävlar är inte roligt. Dom vart påkörda av en bil också hahahaha! Ae nu ska jag inte va elak. Amanda va hos mig hela kvällen och vi snacka en massa och såg film. Nu ska jag ta en dusch och sen sova nästan.. Har sjuktligt ont i huvudet och måste va pigg imorgon. Ha det gött.



Skapligt snygg bild från igår ;)

make me, fall in love

TJA !
Kom precis hem från skolan, med linnnn. Vi ska snart fixa oss lite, sen iväg och servera niornas bal! Känns väl lite sådär, men ah det blir nog  bra. Men blev inget stall tyvärr... Nu ska vi sätta fart, ha det gött :D


grupp herman <3

Om exakt en vecka är det skolavslutning, hur skönt? Väldigt skönt! Fast o andra sidan blir jag ledsen bara jag tänker på det, för efter sommaren kommer vi förlora världensbästa lärare, Herman. Oherre vad han är bra, verkligen. Han har fått vår klass på fötterna igen efter att haft det kaos i 2 år, grym. Den enda läraren som förstår hur jag funkar också, kommer bli helt tomt. Som tur är har jag ett år till med bästaste klassen. Tro mig, grymma hela bunten.

jag är hellre blind, än ser mitt liv utan dig

Tillbaka i skolan efter nästan 2 veckors ledigt, känns väl sådär. Det hela blev ju inte direkt bättre när vi börja veckan med nationellt prov i svenska, som gick skit. Ska ha i engelska och matte också den här veckan, kaos. Får hoppas att matten är imorgon, är i alla fall lite bättre på det. Nu ska jag hämta min lille bror i skolan snäll som jag är, PUSS HEJ.

det är mänskligt att fela

Börja dagen tidigt med stall, klagar inte för det va sjukt mysigt väder och humöret på topp! Sen framåt lunch så blev det till stan med Amanda. Hitta en kjol och ett par jeans. Va mysigt och vi kunde snacka om en massa. Sen skulle hon på träning men jag fortsatte till maxi själv lite random och hitta lite saker även där. Älskar känslan av att ha köpt nya kläder. Kom hem för inte så länge sen heller. Ska ta mig i kragen och storstäda lite lätt, gerderoben och så. Bilder på det jag köpte kommer lite senare, ha det bra.


rubrik



Have you ever tried to smile and hide your pain,
even though you're really not okey?
I have, I have.

rings



mina nya äsklingar, tycker om dom rätt mycket faktiskt.

shorts


Enligt mig, sjukligt snygga.
Tomten, mamma & pappa eller bara någon annan snäll, ge mig ?
Tur att jag har min fina amanda :*

the day after tomorrow

Tjenare mina vänner!
Började dagen av att jag vakna av mig själv, hade ont lite här och var. Kände kaos bara av att gå upp ur sängen, men ah, klara det och pallra mig till stallet. Va funktionär på den lokala hopptävlingen, många fina hästar där! Skönt att träffa alla fina vänner igen, dom gör mig så glad. Min mage gjorde en hel del ont under hela dagen, men med hjälp av några värktabletter och glatt humör så kunde jag i alla fall stå på benen.

Nu är mormor och morfar här, bra tag sen, gullepluttar. Ska ta och hämta min älskade värmekudde, hämta chokladen och bädda ner mig i sängen, det är jag fan i mig värd. PUSS










Ni är det finaste jag har, utan er är jag ingenting

lördag

Learn from yeasterday,
Live today,
Hope for tomorrow.




jag ser ut som en liten mupp, men han är bästa brodern.

Hemma!

Hemma från Kroatien, eller va det redan igår men ah.
Har vart en bra vecka med massa sol och bad, men skapligt skönt att komma hem igen. Plus att vi hamna i nån liten håla så det fanns inte mycket alls att göra. Så körde på en chill vecka och det behövdes kan jag säga ! Tog en massa bilder också, dom kommer upp lite då och då, om ni är snälla.

RSS 2.0