hos amandan

Tjenare vänner.
Är hos min fina amanda nu och sov även här igår. Hon gör mig så glad min fina. Igår träffa vi några, slinga håret och snacka en jävla massa. Mitt hår blev väl helt okej, tror jag.
Nu taggat vi inför kvällen med musik osv. Några andra häriga brudar kommer strax, känner att det kommer bli en awesome kväll. Nu ska jag fixa klart det sista så kommer nog dom andra, ha det bra !
vadå lite söta ? haha!

can I be the one

Mitt liv rullar på som vanligt skulle jag vilja säga.
Allt är sådär lagom bra liksom.
Förutom att världensbästa lärare kommer sluta till sommarn, kommer verkligen aldrig klara nian utan han.. Han fick vår klass från botten till toppen, helt obeskrivligt bra är han. Men ah, nu kommer det bara gå sämre. Bästa Herman <3
Men deppa ska jag inte göra, då blir det inget roligt! Klippte mig idag förresten, och när till och med frisören säger att mitt hår är riktigt jävla slitet då är det verkligen slitet.. Klippte bort en bra bit och än så länge känns det helt okej, även fast det är kort.
På tal om nått annat så kommer min helg bli grym. Imorgon blir det Amanda och stina och sen på lördag är det valborg med fina människor. Kommer bli riktigt nice känner jag.
Men nae nu babblar jag bara om massa onödigt så ska nog gå och hitta på nått annat......



Let's get this done

Skrev inget igår, va helt död kan jag ta och säga..
Tävla först Nikki som skötte sig super bra och vi va felfria i båda klasserna. Sen Nasse men han rev tyvärr ett. Är ändå nöjd :) Sen plugga jag hela kvällen, så kommer mina kvällar spenderas ett tag framöver.

Idag började skolan, ett rent helvete redan. Det ända som va kul va att se alla springa och svettas på idrotten medans jag chilla runt på min cykel hihi. Fast hade hellre sprungit än att ha såhär ont i knät, hemskt. Har verkligen inget att skriva om men ska lägga in lite bilder ikväll. Ha det götttttt!

Nasse





Nu kör vi Nasse!

Påskdagen.

Tjenare babes.
Hoppträning idag på Nasse för Jonas Rinné och det gick bra tycker jag. Med tanke på att jag inte ridit honom på ett tag och sådär. Fast nu taggar vi tävling imorgon! Va helt slut efter träningen och hann inte rida min lille plutt :( Hade i alla fall hästutställning med martina och det va vi redigt grymma på. Tjäna lite oengar till NUS och så där.

Imorgon ska jag tävla, riktigt taggad! Först clearround på 40 och 60 med Nikki och sen Nasse på 75. Vi får hoppas att dom sköter sig och att jag inte glömmer banan som jag har en förmåga att göra.. Vi får hoppas på det bästa liksom!

BYE

amanda!

Hihi gumman, tro inte att du kan ta bilder med min kamera och att jag inte ska lägga upp dom sen ;)



tur att du är riktigt söt hörredu !

åt helvete med himlen

Mysig hemma dag somsagt, känner att det behövdes eftersom hela mitt liv kommer va stressigt fram till sommarn nu. Mycket tid har spenderas med min kära broder, han kan va riktigt skön han.


























Lite bilder från dagen.

GLAD PÅSK!

Hoppas ni vart snälla så att påskharen kommit till er inatt, det har han nämligen gjort hos mig! Eller man kanske inte behöver va snäll för attfå påskägg ? .. Men ändå, massa godis säger man ju inte nej till. Idag ska jag steka i solen, plugga, äta påskmat och umgås med min familj. Va ett tag sen. Men mår i vilket fall mycket bättre idag, så himla skönt. Men nu ska jag fixa mig lite lätt, ha det bra !

när vinden vänder




Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara"
Lita kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"
och lite smärta bakom "det är lugnt "

En resa på tusentals mil måste börja med ett enda steg

Dålig uppdatering, men har inte vart hemma och så där så skriver om båda dagarna nu.

Torsdag
Träffade min fina Amanda vid rese typ 11 och sen blev det buss till krokek lite spontant sådär. Träffade några trevliga människor där och så, härligthärligt. Sen snabbt hem och packa och sen till konfan. Vart riktigt mys även fast många inte va där. Kvällen spenderade jag i scoutstugan med fina vänner och det va trevligt även fast jag inte mådde så bra.

Fredag
Va nere i stallet vid halv 8 och fixade lite där. Klockan 9 var det dressyr träning för Anna Kampner på paddan och det gick faktiskt riktigt bra. Helt slut va både jag och hästen sen kan jag lova, fin va han ! Senare red jag Nikki också som inte alls skötte sig, ibland förstår jag mig inte på henne. Sparka mig i hagen också, fast det är ju en annan femma. Grymt roligt va det i alla fall, flög gjorde jag !

Skulle egentligen på tjejkväll idag men blev inte så för mår inte bra.. Väldigt synd för jag saknar mina brudar <3 Men jaja, blir väl att ta det lugnt och plugga lite kanske. Ha det bra.


never say never


I didn't mean to fall in love, but I did

Dagen har vart awesome, njuter för fullt av lovet!
Synd att solen inte ville titt fram lika mycket idag, men annars har det vart riktigt ärligt väder. Som sagt kom amanda till mig riktigt tidigt, men det va mys det också. Sen åkte hon hem när ellinor kom och hämta mig och då blev det stall för min del. Blev en galen uteritt med världens bästa ridgrupp på min fina ponny. Han skötte sig enormt bra! Min finaste. Sen va det styrelsemöte och sådär, helt okej liksom. Nu ska jag bara chilla och tagga ännu en bra dag imorgon.



här va man inte stor ;)
min lille ponny.

amanda gästbloggar


hejsan, nu är det så att det inte är lina som skriver...
utan hennes vännina amanda molander.
jag tycker att lina är en väldigt fin person, bra på alla sätt.
hon är söt,snäll och sjukt rolig!
en vän som alltid finns där och som jag älskar!
aja. kom till lina klockan 8 imorse. vi kolla film sedan lagade vi pannkakor!
nu snackar vi med slipmaskin och ska till donken snart!
ingen utav oss har någon ork i kroppen känner vi. menmen!
linolas ska till stallet senare och rida på en lite horse in tha skog.
hoppas dom rider vilse! ;)
LOOOOOL
menmen.
vi hörs senare!
peace.

...



Låt hela världen se ditt vackra leende

boda borg!

Nu ska jag snart in till stan där jag ska träffa lite härliga människor för att sedan åka till boda borg! Har aldrig vart där, men det känns som det kommer bli en awesome dag. Men hare gött.

ulla

Det jag köpte igår
Stalljacka
Pippitröja
Halsduk
Svarta tights
Starta tights med läder
Svart tröja med text
Grön tröja med text
Grå randig tröja
Jeans shorts
Vit blus
Ridtröja
2 vita linnen med text
2 skärp
ridvantar
2 parfymer
jeansväst
smink
sporrar
armband
tunnatights
pälsglans
flera nagellack

aa tror det va det, nöjd är jag i alla fall :D




i'd rather be with you

Hann inte skriva nått igår, så gör det idag istället.

Söndag
Börja med att vakna av klockan 03.45, skapligt mysigt.. Nae men va rätt pigg ändå fast jag inte sov mer än ett par timmar. Sen buss i många timmar med härliga människor. Halv tio va vi framme i ullared där vi shoppade en jävla massa hela dagen. Träffade även på ola-conny, det gjorde min dag <3 Nae då men han är skön. Va där till halv 5 till halv fem typ och sen blev det bussen hem igen.
Fick med mig en hel del grejer hem vilket känns awesome, även fast jag är sådär 2200 kronor fattigare nu. Men det va det värt!

Nu vakna jag för ett tag sen och har redan förstört tvättmaskinen och ramlat i trappan, bra start på dagen! Ska ut i solen ett tag nu och sen blir det stallet. Ha det bra!

have you ever tryed to smile and hide your pain?

Kom precis hem från stallet där det blev en mysig uteritt på nikki med ellinor. Hon är så skön min lille polle <3 Nu ska jag snart åka in till stan med ellinor, sen ut och springa ikväll så jag kan somna tidigt. För imorgon är det nämligen ullared. Klockan 5 ska vi samlas, mys.. Ae nu måste jag börja fixa mig, ha det bra :D



haha fråga inte om bildvalet, tyckte den va lite cool...

Bilder från dagen
























Den här dagen asså, grym med dig.
Jag lovar, mig har du alltid vid din sida.
Jag älskar dig

it's friday

Dagen har vart både grymt bra och helt kaos, skönt med lov i alla fall!
Efter skolan blev det stan med min fina linn en stund och sen hem hit där vi hitta på massa bus. Kolla videorna på fb säger jag bara... Fota även en hel del, bilderna kommer lite senare. Nu ska jag umgås lite med min familj och ladda ner lite sköna låtar inför lång bussresa på söndag.



du är helt otrolig

heal the world

Så jävla skön dag ska ni veta.
Börja 9 med samling, sen såg vi på bio med alla åttor. Såg tusen gånger starkare, den va helt okej. Sen lunch där jag träffa underbara amanda och stina. På eftermiddagen prata vi om filmen, fika och sen sluta. Skapligt chill dag. Nu blir det mindre chill med plugg ända till ikväll. Ska ge gärnet nu innan lovet! Ska sätta fart nu, men skriver nog mer senare.

14 april

För en gångs skull har vi sovmorgon, men då måste jag ändå gå upp typ halv 7 för min pappa fyller år.. men grattis till han i alla fall ! Har segat här ett tag och fixat mig lite lätt. Är faktiskt pigg, inte ofta det händer. Men måste ändå sätta fart nu, byta om osv.
Här får ni en bild från nyss med myskläder och lockigt hår, sånt får man bjuda på ibland!


grattis!

Idag är det min fina vän Amandas födelsedag! :D

Du ska veta hur mycket du betyder för mig,
du har gjort stor skillnad i mitt liv.
Trots att vi inte känt varann länge alls,
så är du ändå en av dom som betyder mest för mig.
Tveka aldrig, mig har du alltid vid din sida.
Ha en jättebra dag nu hjärtat, det är du värd!



ben & jerrys

Tisdag.
Skön dag med vikarie, friskis & svettis och gratis glass på ben and jerrys. Ungefär så har min dag sett ut, helt okej liksom. Har börjat på min tidning jag ska skriva i svenskan också, hatar verkligen sånt. Har ingen fantasi alls och gillar inte att skriva. Så ah, får väl bli som det blir liksom. Ska sätta fart och skriva en ledare, reportage och krönika nu också, good luck lina..

Elliot

Grattis bror på 7 års dagen!



Gammal bild, men han är rätt söt ibland.

Andreas Wijk

Godmorgon på er.
Inte alltid jag hinner med ett inlägg innan skolan om man säger så, men idag fyller min lillebror år så vi har firat han lite. 7 år nu vet ni ! Börjar inte förän 9, rätt skönt. Känner att det kommer bli en lite små seg dag, men ska i alla fall till stallet ikväll så kommer nog inte skriva nått innan det.

Lyssnar på den här grymma grabben, oslagbar röst!


det är inte hur man har det, utan hur man tar det




dagar som denna saknar någon att kalla min

Bilder

Fotade när Heidi red Lotta förut, jättefina! :)














it's now or never

Söndag.
Är skapligt seg idag, men ska strax ta tag i dagen och åka till stallet. Blir att rida min fina och sen kanske fota dressyrträningarna om dom är utomhus. Ikväll blir det att träna också, riktigt skönt! Men ni får ha en bra söndag.

I hope you had the time of your life

Lång dag!
Började denna helg med en tur till stallet där vi fotografera US och hjälpte till lite grann. Sen hem, städa och fick gäster vid 5. Det va en jävla massa folk här ett tag, men nu har dom sista åkt, vilket är rätt skönt.. Vi firade i alla fall mina bröder och min pappa som alla fyller år nu inom en vecka. Grattis till dom. Ska nog ta och gosa ner mig i min säng nu så jag är pigg imorgon när det blir stall, stan, träna och kanskekanske träffa Amanda. Det är sånt som märks. Men ha det bra, puss.


fina vänner

Jag har nog några av världens finaste vänner vid min sida.
Det finns en hel del falska människor i Norrköping, men jag har några jag skulle offra allt för. Dom kan få mig glad utan att göra mycket alls, ser på mig hur jag mår utan att jag behöver säga nått och jag vet att jag alltid har dom vid min sida. Skulle aldrig orka med livet utan dom, det finaste jag har. Ni vet vilka ni är och ni ska veta, mig har ni alltid vid eran sida. Ni är guldvärda för allt ni gjort för mig när jag mått dåligt, ni har fått mig att fortsätta kämpa och ni har fått mig att få kontroll på mitt liv som är lite kaos ibland. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket ni betyder för mig.
Jag säger det alldelles för sällan, men jag älskar er mina fina vänner.


fredag!

FREDAG
Alltid på bra humör på fredagar hihi.
Dagen var chill och allt flöt på. Förutom spanskan, ett helvete...
Ska strax ta och åka till stallet, rida lite.
Ha det bra !

.


don't leave me tonight

Hej på er.
Blåser det inte lite ute eller? Blåser fan iväg.. Min dag började sämst med att min mobil sluta fungera, jag försov mig och kom försent. Va seg hela dagen och fick inte mycket gjort, till och med spanskan råka vi missa. Men jaja, sånt händer. Nu ska jag städa lite faktiskt, bror fyller ju år imorgon. Sen blir det stallet för styrelsemöte. Ha en grym dag.



hihi, inte som alla andra.

lev livet

Onsdag.
På onsdagar vid den här tiden brukar jag va i stallet och rida lektion, men idag blev det inte så.. Ska träffa konfan om ett tag och göra nått som heter "på rymmen" , vi får väl se hur det blir. Ska strax gå till bussen och möta upp amanda och sen ska vi va här ett tag innan det där. Skriver lite senare, pussi.


Side by side

You have always been
at my side,
if not actually
so in my mind.



if I had you

Känner att det verkligen bärjar dra ihop sig till sommarn, även fast det är ett par veckor kvar. Vilken lärare man än snackar med så vill dom bara prata om betyg hit och betyg dit. Man orkar kämpa i några ämnen, men aldrig att man orkar ge gärnet i alla 16 ämnen. Jag kämpar så gott jag kan liksom, tror inte det blir bättre för att  lärarna är på en 24/7. Fast ska inte klaga, tror inte direkt det blir lättare nästa år. Tycker synd om er nior ;)
Men tror jag kommer in på det jag vill med betygen jag har, bara jag inte sänker mig. Ae nu ska jag sluta snacka om betyg, riktigt trött på det.

Min dag har vart helt okej med idrott, musik och bild, inte direkt de jobbigaste ämnena. Ni skulle sett våran idrottslektion, galna hela bunten. Men som sagt, ni som gör mina dagar.  Ae nu ska jag plugga gärnet en stund, ha det bra !



hahahaha, många år sen det där...
Jag saknar dig min fina Ida

10 saker.

10 saker du kanske inte visste om mig
* Jag är extremt rädd för grodor
* Jag hatar när folk svarar sjukt segt på sms
* Jag faller alltid för fel sorts killar
* Jag har aldrig varit kär, på riktigt
* Mina vänner är det finaste jag har
* Jag har svårt att släppa saker, vill ha en förklaring till allt
* Jag går i konfirmation med några av världens bästa människor
* Jag har gjort för många misstag i mitt liv som jag ångrar enormt
* Jag är alltid social på sms, alltid
* Hästar är en stor del i mitt liv

Lite tidsfördriv liksom :)

Söndag...



One minute you're on top
The next you're not, watch it drop
Making your heart stop
Just before you hit the floor
One minute you're on top
Next you're not, missed your shot
Making you're heart stop
You think you've won
And then its all gone

a boy like you is impossible to find

Älskade söndag!
Eller så va det inte så :PPppPp  Ae, söndagar är inte min grej liksom, men det brukar ju rulla på ändå. Börjar dagen med att plugga så jag har det gjort och sedan blir det att träffa ellinor och träna lite senare. Skönt att mina knän inte bråkar med mig längre för det va inte roligt alls, men nu kan jag ge gärnet ! Men nu ska jag nog sätta fart så jag blir klar så fort som möjligt, puss på er.

Vem vare som kasta?



Undra hur många gånger jag har sett det här klippet egentligen, lika kul varje gång! Eller ah, egentligen är det nog inte så kul alls, men underbar dag med underbara människor var det.

söderköping!

Godmorgon allihoppa.
Märkte nu att jag gick upp alldeles för tidigt, är helt klar nu och vi ska inte träffas förän 10.. Men bättre det än för sent ! Kommer va borta tills 5 och sen kanske ellinor kommer på kvällen, sånt som märks liksom. Igår va både hon och jag för trötta för att göra nått alls. Lite besviken på vädret är jag dock, men man kan ju hoppas att det bliv bättre under dagen. Men ah, ha det bra !

you'll never walk alone

Efter en dag som vart både upp och ner så ska jag nog dra mig till sängen snart. För imorgon vid 10 blir det att möta konfa gänget för en dag i Söderköping. Känner på mig att det kommer bli en lite små nice dag. Hoppas på sol också, april nu ju! Hoppas ni blev lurade idag, lika kul varje gång.



fick bli en bild från england, haha fan va fula !

min fina



Nu kan jag börja leva normalt igen,
inte känna en klump i hjärtat hela dagarna.
Dom här veckorna har vart dom värsta i mitt liv,
aldrig ska det få hända igen.
Jag älskar dig Agnes Jalkemo

Omgjord blogg!

Som ni kanske ser har jag gjort om i bloggen helt och hållet, kände att det va dags för lite ändringar. Har några små saker jag ska fixa till, det kommer när det kommer. Hoppas ni tycker det blev helt okej, jag är rätt nöjd. Eller ah, det kommer jag inte va så länge till men får duga liksom ;)
Nu ska jag ha lite mys med familjen, ha en bra fredagskväll.

RSS 2.0