<3



Den glädjen du ger mig av att bara finnas till går inte att förklara,
du gör mig till en så himla mycket bättre människa.
Utan dig skulle jag brytit ihop för länge sen,
men du och jag ska klara allt tilsammans.
Jag vet att du har det jobbigt,
men du ska veta att du alltid har mig, alltid.
Jag älskar dig.

hoppas du förlåter mig, och ger mig en till chans.

Lång och seg dag, sängen lockar om man säger så.. Så istället för att skriva massa ointressant om dagen så hoppar jag i säng och bjuder på en bild i stället.



~Inte som alla andra

boys don't cry

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.
I can feel it
all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise


Tjenare mannen

Rubriken bara för att amanda alltid säger det så det sätter sig på hjärnan..
Dagen har vart rätt bra, även fast den inte bärja bra alls. Allmänt depp, försov mig och kom försent. Hade i alla fall bild vilket va rätt kul även fast jag hatar det. Hade spanska och idrott också, helt okej båda. Hade styrka även denne veckan på idrotten, kul äre. Sen efter skolan blev det att äta på ben & jerrys med jonna och sola efter det. Mysmys liksom. Nu ska jag strax ta mig en dusch och sen sätt igång och plugga, hare gött hörreni.



söta tjejer dååååå.

Those words, They never go away

Tjaaaaa.
Dagen har vart lite upp och ner, men så är det ibland.
Skolan funka bra, mvg på matten bara sådär också! Linn och jag hade våra stunder om man säger så, grym humor. Träffade även Amanda, Emelie och Stina på stan, det va trevligt det. Sen efter skolan blev det stan med linn ett tag, haha jag försöker övertala henne att köpa klackskor, så hon nån gång ibland kan bli mer i min längd korta unge ;) Sen stall där jag va stallvärd med sötalillararaunderbarasara. Va helt okej liksom. Ae nu ska jag hoppa in i dushen och senare ringa några tror jag..



fina tjejer det där !

känn ingen sorg för mig göteborg !

Hemma nu, har tränat och lite så. Sjukt skum ledare, men det funkade ju det också. Dock saknar jag min vanliga friskis vän rätt så mycket faktiskt.. 
Ae jag ska nog sätta på en film eller nått och sen sova, men först snacka klart med amandan i telefon. Hon gör mig så glad. Ha en bra kväll alla, puss.

det jag köpte

Va nån som fråga om jag kunde lägga ut bild på det jag köpte i England, självklart kan jag det!



Man ser ju dock inte så bra på bilden, men tror jag fick med allt i alla fall.
Jeans jacka
2 solglasögon
2 linnen
tröja
ring
plånbok
parfym
2 pack armband
läpp sak
trosor
bandue bh
och sen en lfc klubba bara för att liksom ;)

when you say nothing at all

Hallå där kött och blåbär!
Nu har jag pluggat en jävla massa, men kommer ingenstans känner jag .. Så om ett tag drar jag och tränar istället, skönt att bara kunna släppa allt. Undra vad man ska hitta på ikväll när inte solsidan går ?! Jag ska nog bara mysa med familjen, känner att hostan är påväg.. Åhhhh vill bara va i England igen med sol, grönt gräs och glada människor. Tagga sommaren istället!


Amanda .

Bilder från igår med min fina amanda.


















































Det va dom som blev bra, sjukt snygg är den tjejan.

Tack för allt vännen, du är guldvärd.



söndag

Godmorgon alla morgonpigga.
Idag ställer vi om till sommartid, borde betyda att sommaren kommer snart? Man kan ju hoppas ! Idag ska jag bara plugga en jävla massa så jag kommer ifatt med det jag missat, kan ta ett tag.. Men om jag bara ser till att få det gjort så kommer det bli brabra. Ska nog sätta fart så jag slipper sitta hela dagen. I kväll kommer även bilderna från igår på mig och amanda, puss.



hahahaha kolla igenom massa bilder och såg den här snygga, gäller att bjuda på sig själv haha!

liverpool del 2

































































Tack för ALLT, underbara är ni.
Har många fler, men de här får duga. Finns somsagt fler på fb.

liverpool

Tänkte berätta lite kort om hur det va i England. Skulle kunna skriva en hel bok, minnen för livet.
Onsdag
Börja med att vi mötte upp alla i stan för att sedan åka till flygplatsen i nyköping tillsammans. Det va skapligt läskigt att flyga ska ni veta, men klara det i alla fall ;)
När vi kom fram tog vi nån buss till hotellet, en såndär med 2 våningar. Inte lite rädd man blev när det satt folk och rökte på nått knark som stank som jag vet inte vad precis bakom oss..
Hotellet var helt okej, lite knarrande sängar och en spindel i dushen men det är sånt man får leva med!
Torsdag
Började med engelsk frukost, inte riktigt min grej med rostade mackor och marmelad, men funka det också. Sen va vi i 2 olika kyrkor och kollade lite tills klockan 12 kanske. Då blev det SHOPPING. Hittade en grymt bra affär där jag fick med mig en hel del saker hem ifrån. Primark hette det och fanns sjukt snygga och rätt billga saker. Knalla runt på stan tills 5 kanske då vi fixade oss och åt på resturang på kvällen. Vädret va super hela dagen, 18 + och sol så det va bara att chilla runt i shorts och brillor liksom. På kvällen somna jag som en stock medans dom andra satt uppe och snacka, men inte så ovanligt när det är mig man snackar om ;)
Fredag
Började även denna dag med frukost och sen ut på stan. Tog en buss till Liverpools fotbollsarena Anfield Road, skapligt mäktigt att vara där. Fick kolla runt överallt, jättejätte stort! Fick se den enorma planen, där dom har "eftersnack" med spelarna och till och med kolla i deras omklädningrum och röra deras match tröjor hihi. Inte för att jag kan nånting alls om fotboll, med DET va stort. Sen åt vi och gick tillbaka till stan för ännu lite till shopping. Sen va det bara tillbaka, packa ihop och åka till flygplatsen. Kom hem lite efter 11 på kvällen kanske.

Dom här dagarna har vart så jävla underbara ska ni veta! Fina människor, bra väder och en grym stad, kunde inte blivit mycket bättre. Om ni får chansen, åk till liverpooooool. Nu längtar jag som fasen till våran nästa resa i sommar, världensbästa människor <3
Kommer lite bilder, men fick inte så många bra men kolla fb där det finns hur många som helst.









eller ojoj, nu kommer amanda så resten kommer ikväll.


home.

Hemmmaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Fyfan vad underbart vi haft det i min nya favoritstad, liverpool. Massa shopping, skratt och sol med härliga människor. Skriver om allt imorgon för nu vill jag bara gosa ner mig i min underbara säng och sova i fatt lite. Imorgon blir det att träffa min fina amanda och vi ska hitta på lite kul. hörs imorgon, pusssss.

Ida gästboggar, coolt? OHYES

Chacha bloggen idaabooi här! Om cirka en halvtimma drar jag och Lina in till stan för att sedan träffa konfagruppen, tillsammans med de coola typerna åker vi til LIVERPOOOOOOOL! Awesomeness on high level, eller vad? Nu ska vi iaf fixa det sista och vara coola, PUSS




don't you worry about a thing

Hej mina vänner.
Både igår och idag har jag pluggat gärnet, känns rätt bra nu efter. Vi hade en teori uppgift som va att göra ett eget styrkeprogram, som vi idag fick köra. Oherre vad jobbigt det blev där ett tag, men är man biff så är man ;) ae men kul är det!
Nu packar jag som bara den, för imorgon blir det ENGLAND. Kommer nog bli grymt. Ska packa klart och plugga en massa, puss.

irriterande människor

Jag gillar inte att va sur, men fyfan vad jag kan störa mig på endel människor. Tror 2 av dom läser min blogg så ska inte skriva för mycket nu, men skärp er.. Jag klarar mig bra utan er, så håller ni på sådär så kommer ni inte ha kvar mig mycket längre. Men ah, bara det jag ville säga för jag är så argargarg just nu, men puss.

feels like home

Homeeee.
Dagen började med att jag städa en jävla massa, tjäna lite pengar till ullared haha! Sen till stallet och red båda mina fina ponnyer. Grymma är dom <3 Nu ska jag plugga gärnet och hoppas att mitt knä inte sviker mig imorgon, hare bra.



 

haha gillar bilden, ser ut som jag har världens längsta underläpp ;)


mysmys

tjatja.
Min dag igår blev verkligen grym med amanda. Träffa henne i stan först, sen träffa vi några små roliga människor och det va rätt chill. Eller ah, endel grejer va lite skumma men kul hade vi! Sen fredagsmys hos henne med tacos och massa godis och snacka om allt typ, det behövdes. Grm dag helt enkelt!
Idag vakna vi runt 11 och jag åkte direkt till stallet typ. Red lite på nikki och sen möte. Gick rätt bra känner jag. Nu har jag precis ätit och myst lite med min mamma och bror hihi. Ska sova rätt tidigt idag känner jag, massa planer för imorgon. Men puss.



blev en bild på min fina lilla ponny.

fredagkväll

hos amandaboi, skapligt nice.
haha, hur gulligaaaaaa?
ae hörs nån annan dag, pussi.

IN SCHOOL

Orkar inte plugga längre, och helt seriöst så har jag inget mer att jobba med. Eller ah, inte med mig i alla fall. Ska gå och äta snart också, väntar bara på att Nellys engelska ska sluta.. Linn den jäveln har redan slutat för att hon ska träna sin lille ponny, inte lite avundssjuk eller nått.. Ae men jag är glad ändå, ska träffa amanda sen. Kanske går till henne en sväng på lunchen också, sånt som märks.  men aaaaaaaaa nu ska jag gå eller nått, PUSSI.


torsdag

Tja!
Jag är så glaaaaad, mitt knä har inte bråkat idag! Verkligen jätteskönt när jag gått runt och haltat ett par dagar.. Måste dock vila det, men ska övertala mamma att jag får träna på lärdag i alla fall hihi. Idag hade jag bild med en annan klass hela förmiddagen, funka ju det med. Sen lunch på paus med härliga tjejer, så jävla gött va det! Synd att jag inte kunde träffa amanda dock :( död åt hennes mage!
Imorgon har vi inlämning på kursen om eu, dags att sätta fart känner jag. Men om jag bara fixar den så kommer dagen imorgon bli jättebra. Slutar 2 och sen träffa amanda + sova hos henne om hon mår bättre, kan inte bli mycket bättre. Kan även säga att jag har börjat små packa till England som är nästa onsdag haha! Jaja, nu ska jag plugga galet ett par timmar.




har låten på hjärnan, inte okej!

makes me wanna lose myself





If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life

alone in a big world



Såhär kan det gå när jag har tråkigt en onsdag kväll haha!
Ae ska plugga gärnet nu, taggtagg...

du är värd så mycket mer

Åååååh jag är så glad, typ en vecka kvar tills jag och ett underbart gäng männiksor åker till England! :D  känner redan nu att det kommer bli en grymt rolig resa, förutom att vi ska flyga.. Usch och fy, men klarar det nog ändå haha. Vi ska till liverpools fotbollsarena också om nån ville veta, lite coolt tycker jag själv.  jajaja, ska se till att ta med mig kameran så blir det massa bilder efter det. Fast det är ju nästa vecka jag åker, men tagg ändå! Ae jag ska nog gå och se nån film eller nått, yrar helt. Men aa, pussss.

.



bara för att jag tycker bilden är lite små cool.

hahaha!





hahahahahahahaahhaha, inte kul egentligen men fyfan vad jag skrattar. Ae ska nog gå innan det här spårar ut totalt...

ljudet av ditt hjärta

Hemma från skolan, känns jävligt skönt om ni vill veta. Den här veckan kommer va grymt jobbig i skolan med massa kurs om EU osv, inte min starka sida. Men ah, dagen rulla på bra och den spenderas med anton och linn gullenosarna. Nu ska jag nog plugga lite lätt och sen dra in till stan för att träna. Puss.





mina fina











Ni är så himla bra mina vänner
ni gör mig till en bättre människa
jag älskar er


time of your life

Hemma från en väldigt lång dag, eller ah det har jag vart ett tag. Satt och lyssna på massa människor som prata om lite allt möjligt, fatta sååå mycket också.. Haha, nu sitter jag och äter min älskade choklad och taggar solsidan om ett tag. Imorgon blir det skola och sen träna, fet nice. Ae men ha det bra, puss.

please don't leave me tonight

Söndag!
Är faktiskt riktigt pigg, skönt. Ellinor hämtar mig snart då ska vi till stallet för att samla ihop us och sen åka vidare till Linköping. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, men det är sånt dom märks liksom. Ikväll vill jag tränaaaa, men ska göra det både måndag och tisdag så kanske ska vila mig lite. Men aa, om agnes vill så kör vi! Ska nog fixa i ordning mig lite lätt, inte okej att se ut som en fågelskrämma när man ska träffa massa folk. man hare braaa, puss.

<3




lite små gullig bild på brodern min, sweeeeet.

make my wish come true

Dagen har vart rätt awesome känner jag. Somna dyng tidigt igår så vakna klockan 10 pigg och glad. Sen blev det stallet hela dagen med sötalillararaunderbaraSARA. Även fast vi inprincipt va tvugna att göra allting själva där ett tag så löste vi det bra. Red även lite på Nikkan som skötte sig super. Bara galoppen som är sämst, men man får ju ta en sak i taget. Nu har vi gäster och min bror har även några vänner här, fullt hus alltså. Men jag klagar inte, det är mys. En av hans vänner har även lärt mig massa saker om min kamera som jag inte visste, tacktacktack! Blir nog att fota lite imorgon så får vi se hur det blir. Ae nu ska jag va social, pusssss.


jag sa att jag ville ha lök!!

Känner att det va för länge sen jag uppdatera, men så kan det va ibland. Mår i vilket fall riktigt bra nu, känns så himla bra. Kvällen har spenderats med härliga människor på såkallat fredagsmys, dom gör mig så glad. Träffade även amanda en stund innan och snacka om en jäkla massa saker, mysmys. Snackar lite lätt på skype men känner för att se några big brother eller ana gina show avsnitt och få skratta lite för mig själv hihi. Hörs nån annan gång, pusssss.

Jag har en vän som är så jävla bra rent utsagt. Trots att hon har det rätt jobbigt så tar hon sig igenom allt och är så himla stark. På den korta tiden jag känt henne så har jag lärt mig att hon är en av världens finaste vänner och även an av mina närmaste. Jag vet vart jag har henne och hon stöttar mig hela tiden, hon gör mig till en starkare och bättre människa. Du ska veta att du alltid har mig vännen, för är du glad så är jag det också.
Amanda Molander


i try to live my life, but it's hard without you

Skulle egentligen träffat min finaste vän Amanda idag och träffat joel och några på bio, men blev tyvärr inte så.. Verkligen synd för jag saknar verkligen den tjejan! Men på fredag kör vi. Nu ska jag snart iväg till maxi med mammi och sen känner jag för att åka iväg och träna lite ikväll. Vi får väl se hur det blir med det.



höhö, fick bli en snabb cam bild.

10 saker


- I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
- Sköldpaddor kan andas genom rumpan
- Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.
- Fulla myror ramlar alltid åt höger.
- En iller är ungefär lika stor som en pringlesburk.
- Det finns 2 killar i Sverige som har förnamnet Emma.
- Guldfiskar är inte gjorda av guld.
- Man nyser i en hastighet av ca 160 km / timme.
- Människor som bor i stan har både längre och tjockare näshår än de som bor på landet.
- Det är fysiskt omöjligt för en människa att hålla ögonen öppna medans de nyser!


hahahaha, känner att man behöver veta sånt här ;)

frisk!

Ojoj, inte skrivit på flera dagar, men har vart sjuk så då får det va så. Mår i alla fall bättre idag så ska pallra mig iväg till stallet om en stund. Skönt att komma ut lite när jag suttit inne i flera dygn..  byeeeee.



I miss you....

Justin Bieber

Är helt död efter träningen, lite svårt att hänga med men gud vad roligt det va! Sitter här och as garvar åt ett klipp när jag egentligen ska plugga, men så kan det va ibland.



Hahahahahah, hur sköna killar?
Klippet kommer visas i vakna med the voice imorgon, grymt.

RSS 2.0