Sista dagen av 2010!

Igår blev det maxi, stan och mediamarkt med ellinor hela dagen. Dock har jag väldigt svårt att bestämma mig (a) jaja, det gick ju bra till slut. Idag sov jag grymt länge igen, asskönt! Fast måste nog börja vakna nu, nyår idag vafan! :D Awesome! Tar med mig kameran, så lite bilder blir det nog! Nu är jag grymt choklad sugen, ska nog ta och fixa lite (a) pusssss.

Till Ellinoren nu

Hello.
Har precis vaknar till liv och fixat i ordning mig osv. Kände mig helt död imorse, till och med ELLINOR vakna innan mig :o :o :o då är det galet! Men börjar i alla fall känna mig som en människa igen, awesome. Ska pallra mig till ellinor strax och vi har lite planer för dagen, skriver mer om det sen. Men hare bra och njut av näst sista dagen av 2010 ! :D



skapa inte bråk om du inte vet hur du ska lösa dom

Dagens skratt

hahahahah, om ni har tråkigt så kolla på dom här.
Älska Fredric humor ibland ;)




when you think about someone, all the time

Dagen har spenderats med Lottisen, grymt nice. Gick till och med upp vid 9 för att hon skulle komma då, så va hon sen :( jaja, vi fota lite, och snacka med några härliga grabbar på nån sida. Grymma tyska ord jag kan (h) fast dom skratta.. Sen blev det stan och lämnade tillbaka ett par jeans, och köpte ett par nya. Träffa även lite folk, bland annat jonna och agnes. Ae ska nog gå och göra nått roligare känner jag, byeeee.


When I'm with him, I'm thinking of you

Hemma ifrån en awesome dag.
Började med att jag för första gången mitt liv skulle ta ut pengar i en bankomat, haha as rädd va jag! Men som tur va gick det bra. Sen vidare till stallet där jag gjorde i ordning Nikki för träningen. Tycker det gick helt okej, är ju somsagt tredje gången hon hoppar seriöst. Fast det där med kombinationer är nog inte hennes grej än xd Jaja, är nöjd ändå :) Skulle egentligen sovit hos johanni, men blev inte så :/



bild på sötan

Hoppträning nästa!

Godmorgon!
Ska dra mig till stallet nu, Björn träning är det. Nervös tjej! Jaja, skriver mer sen. Puss.

kvällshumor!

sitter och asgarvar för mig själv, älska Daniel Paris!



min skräck för tomtar!

Förstår nu varför jag alltid vart lite smårädd fär tomtar.. Så jävla äcklig jag hitta hos mormor!


lov, jag älskart ♥

Dagen började med en fet sovmorgon, så himla skönt! Fast sen blev det lite bråttom, men heter man Lina så hinner man ändå (h) haha nae då.. Men spelade i alla fall laserdome med bästa norf, ni är så bra ♥ Dock är inte dedär min starkaste sida.. Men grymt rolig var det! Sedan blev det till norf där vi hade lite övningar och pizza. Red även Nikki, gick väl helt okej men är fortfarande grymt nervös inför imorgon... Ska hoppträna om jag inte sagt det. Jaja, man måste ju börja nånstans :) hoppas på det bästa! Så imorgon blir det stallet all day long, kanske ska lära mig kameran lite också hihi. Puss på er.





lite ramdombilder hihi, älska snögubben <3

hos ellinorrrrr

GOD JUL I EFTERSKOTT MINA GULLUNGAR! :D
min jul va super bra, fick bland annat en systemkamera. As grymt! Firade lite med släkten osv. Idag har jag vart hos mormor och morfar och firat lite där och invigt kameran. Än sålänge funkar den superbra!
Är hos ellinor right now, mysmys.
Vi hörs senare, PUSS.

J U L L O V

HAPPY GIRL!
Började med såkallat "mingel" i cafét, lite ovärt. Men fick i alla fall snacka med de bästa. Sen avslutning i klassrummet där vi fick betygen osv. Jag är lite bäng, men jag tycker faktiskt att det ska va jobbigt att va ifrån skolan. Eller alltså, inte ifrån skolan men ifrån världensbästa klass <3 Fick även redan på gamleby rummen, jag och linn själva, FAN VA NICE! KLart att vi umgås med massa andra, men skönt att kunna sova i lugn och ro eller vad man säger :) Sen sluta vid 11 och då kom leo till mig. Va mysmys. Dock va han inte här länge alls :/
jaja, nu har jag degat ett tag men det är jag fan värd hihih. Imorgon blir det att träffa min fina agnes, GRYMT.



för mig betyder du så himla mycket, glöm aldrig det <3

Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Igår när jag snacka i telefon så råka jag ha ner en borrmaskin (en sån där stor) rakt på min fot, fyfan vad ont det gjorde! Tappa typ känseln och allt, riktigt läskigt! Så sov inte många timmar, och idag skulle vi åka skridskor med skolan så stanna hemma. Foten är väldigt svullen osv, inte skönt alls. Börjar bli bättre i alla fall, det är bra! Ska gå ner och fixa lite oboy och tycka synd om mig själv haha xd nae då ;) men pussss !

Hampus Sikström





hahahahaha garvar lika mycket varje gång :
Mamman: "Man måste ta hand om sina fans"
Hampus: "Du, det där är inga fans. Det är stalkers, det är en helt annan sak."

inte roligt egentligen, men fyfan vad jag garvar!

dreaming people

Kom nyss hem ifrån konfan, va lite niceigt. Fast inte okej nör man verkligen måste, men verkligen inte får skratta :( lottis och jag va med om några sånna idag.. Jaja, man lever bara 1 gång ;) Har i övrigt största nackspärren, så idag dejtar jag värmekudden. Ska nog sätta på nått avsnitt av sveriges skönaste familjer, får mig alltid på bra humör hihi :) puss på er!

I can't find the words to explain

Hej mina vänner!
Kan ni förstå att det är 4:e advent idag. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Sjukt skönt med lov snart också, mys tiden på året är här! :D Det gillas! Idag snöar det som fasen ute, inte skönt på nått sett. Om en timme eller så ska jag dra mig till konfirmationen också, blir inte så mys. Hade hellre träffat världensbästa kille <3 Fast först blir det fika hihi, älska lussebullar! Har även choklad vid min sida, inte sådär jättemycket att klaga på då. Ha det bra.





watch my fever growing

Stod i cafét hela dagen idag, niceigt. Jag, Linn och alex va grymma. Fast tror aldrig att jag har skämmt ut mig så många gånger på en dag. Jaja, man lever bara en gång! Sen stall och red ut på Nikki, hon va duktig! Galopera i hög snö, MYS! Sen stallvärd med seffi, super. Nu ser jag tv , fast ska sova snart för jag är gryyyyyymt trött. Imorgon kommer leo hit, blir super! <3
PUSS PÅ ER!

Happiness, coming and going

TjaTja.
Fredagen med tjejorna blev mycket lyckad. Mysigt värre. Sen igår gick vi upp runt 10 tror jag, sedan blev det stall. Red en sväng på Bas, kulig häst! Fixade även massor inför idag, det är ju dags för den årliga LUCIASHOWEN på norf! Taggad är jag! Ska packa ihop lite grejer och sedan åka dit.
I övrigt känns allt riktigt bra just nu, grymt :D
Ha en awesome tredje advent!

Agnes: Skyll inte på mig om vi bränner upp hela huset!

Hos Ellinor med världensbästa brudar, endel av dom i alla fall ♥
Fredagsmys! Vi ska äta och så nu, sen blir det att hitta på nått.
Hoppas ni har det braaaaaa, puss.


Leo Adelmann ♥

make the stars look like the're not shining

Hello people :)
Dagen började sämst med en försovning och en jätteeee försenad buss. I tid kom jag inte heller. På lunchen blev det donken med linn, aldrig skrattat så mycket. Tårarna sprutade! Jaja, dagen var bra. Dansa på idrotten gjorde vi också, BUGG hahaha! Bäst var jag. Sen mötte jag ellinoren i stan och sen hämta plutten på skolan och sen baka pepparkakor . Gott vare. Hehe, nu ska jag plugga musik för har redovisning imorgon. Inte okej. Men pussss på er.

helllllllooooooo

Super dag !
Börja med en fet sovmorgon eftersom jag hade studiedag och sedan träffa jag Linn i stan. Jävla impulsiv tjej dedär, köpte alla julklappar på mindre än en timme medans jag köpte 1 haha :( Sen mötte jag mimmi i stan för att sen åka till stallet. Där va jag stallvärd, fixa nikki och åt pepparkakor. Inte en lugn stund. Ont överallt har jag också, ramlat 2 gånger idag :( Nu snackar jag med leo, och bara för att jag är sämst så kan jag inte göra 2 saker samtidigt :( SÅ HEJDÅ MINA VÄNNER !

I don't know who I'm without you

Tjobre !
Va ett tag sen sist, men livet rullar på.
Spenderar mina dagar med dom som gör mig glad, så det ska va :)
Förra veckan var nog den jobbigaste skolveckan jag upplevt, men herregud vad skönt att det är över! Många inlämningar och prov, inte okej. Jaja, har bara lite saker att fixa i skolan nu och sen äre looooov! Grymt skönt. Idag var det stall hela dagen, sen direkt till konfan. Lite klockrent :) Haha nu sitter jag med ansiktsmask och känner att jag inte kan röra mig alls, så ska nog tvätta bort den nu hahaha xd
Puss på er !



you make me feel, like I'm the only girl in the world

RSS 2.0