Ny blogg!

Sorry blogg.se, men nu går jag över till devote då jag känner att det passar mig bättre. Designen och så där är bara tillfällig och kommer fixas så småningom. Hoppas ni fortsätter följa mig, fast på denna blogg:

http://llinaandersson.devote.se/

Ha det braaaaaaa!

now you're a song I love to sing

Ändrade planer här.
Amanda kommer hit strax och sen åker vi direkt till stan där vi träffar underbara saknade Henrik. Vi hittar nog på nått kul, sen åker vi hem och grillar och Amanda sover här. Ska se massa skräckfilmer hihi.



Har slingat lite mer förresten.
Fast blir nog brunhårig om ett tag igen!

Life with you makes perfect sense

God morgon!
Sitter här och lyssnar på lite härlig musik och väntar på att Amanda ska vakna. Kan ju ta ett par timmar till i och för sig. Men jag ska hänga med hennes familj och bada och sola idag, om vädret tillåter det alltså. I arkösund tror jag! Blir nog en mysmys dag. Ska städa lite innan, ser ut som jag vet inte vad.. Ikväll ska jag troligtvis ut och springa, så himla skönt.


moments like these



I caught the scent of you
I closed my eyes
and let it fill the room
it’s Moments like these
They fill my memory
you’re there in my mind
but I want you next to me

my whole horizon is you

Kom in för en stund sen, träffa Amanda. Hennes farmor bor nära mig så vi satte oss i en park och snacka en massa bara, underbar kvinna. Innan idag så har jag vart hos Lotta! Va jättelänge sen vi sågs och det va jätteskönt att kunna snacka ut med henne. Trots att det åska och blixtra så åkte vi till en sjö och bada, lite galna. Vi va i alla fall ensamma där och det va jättevarmt i vattnet så det var bara skönt! Den kvinnan gör mig så glad.



Bild sen Liverpool, bring it back.

let the rain wash away, all the pain of yesterday

Sitter hos min fina Amanda och väntar på att hon ska snacka klart i telefon. Då ska vi se klart Justin Bieber filmen, hon tvingar mig. Jag har föriövrigt städat hela hennes rum plus hennes as enorma garderob, tog ett tag. Men nu är den fin och Amanda är glad. Disney Channel är på också, Kalle Anka är det! Imorgon blir det stan med Amanda och där träffar vi Jonna och Agnes, saknade flickor. Ae ska sätta fart nu, ha det bra!
Seriös bild till 100, hoppas jag ni vet.

RSS 2.0