söndag

Har inte skrivit på flera dagar, men dom har vart grymma. I fredags blev det stan med jonna och fick med mig 2 tröjor hem i alla fall. Och igår blev det först stallet och sedan ridsportsgalan! En trevlig kväll tycker jag, dock har jag grymt ont i fötterna nu :( Jaja, jag ramlade inte eller nått, stolt!
Jag ska snart dra mig till stallet och hoppa lite på fina nikki. Va ett tag sen hon hoppade, hoppas hon uppför sig! jaja, det går nog bra.



pluttis <3

utan dina andetag



Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

boys don't cry






han har gjort det igen, grym

tomorrow can wait

hemma från skolan nu då, börjar bli lite trött på att jag fortfarande har ont i kroppen. Med våra helvetes trappor går det inte så bra om man säger så. Men skolan va helt okej, fick lite gjort i alla fall. Musikteori är inteee roligt.. Men sånt man får leva med. Hade spanska också, grymt kul ;) Har jävligt ont i ryggen efter min väska, ska se till att köpa en ny i helgen. Nu ska jag snart dra mig och hämta elliot i skolan, snällaste systern jag ska va då! Haha, dock jobbigt att gååååå.. Jaja, nu blev det lite små bråttom, puss på er.


jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen

T J A
Dagen har vart brabra. Började med matte tror jag, både andreas, linn och läraren tycker att jag va trög.. Inte okej det där med volymen på pyramider, det går inte in i hjärnan liksom. Men jaja, det löser sig nog. Sen biffar, såklart. Alltid biffar.. PÅ eftermiddagen hade vi kurs, industriella revolitionen är inte min grej. Men marabouuuu är! Sen direkt till stall, red ut i snön med heidi. Det va mys! Sen lektion, Jambal blev det. Va inte sådär tagg i början, men i slutet gick det faktiskt jättebra. nae nu ska jag plugga klart och sen till min älskade säng hih, puss.

i keep on running away

Hemma från maxi nu då. Blev en svart klänning, en såndär helt okej snygg. Inget märkvärdigt med den egentligen, men den är snygg. Ska ha den på ridsportsgalan på lördag, grymt niceeeeeeeee. Nu måste jag göra klar min historia, en vecka sen snart..  Men jag bryr mig helt ärligt inte om vem Amerigo Vuspucci va, men jaja måste göras. Dags att sätta igång, hare bra!


my head wants to move on, but my heart wants to stay

Lite smådöd tjej här!
Börjar bli riktigt stolt för försover mig aldrig nu för tiden (h) Så kom i tid även idag, braaaa där. Dagen började med spanska, gillart. I alla fall med Linn, vi gör allt bra tillsammans. Sen hände inte mycket innan lunch. Äcklig Pasta Amigo, kan säga att den röran inte blev min amigo.. Sen idrott direkt och jag kan säga er, det passet dödaaaa mig! Länge sen jag va så död, hej träningsvärk! Sen samling och sen slut. Har bara slöat lite nu, väntar på mammi. Vi ska till maxi och köpa klänning + skor, även nått mer om jag hittar. Ska nog ta och skriva lite engelska innan hon kommer, så blir det! Men hare bra hörre ni.



söt bror man har !

livin on a prayer

Hej mina vänner!
Dagens spenderades med två dyng sköna kvinnor vid namn Ida och Linn. Blev lite galet där, gillar't! Kebab också, älskar såååååå mycket. Mycket gjort fick vi dock inte, men tar igen det imorgon hehe.. Efter skolan blev det stall med Agnes, måndagar duvet. Red nikki med löst spänd snodd, vilken skillnad! Lyssnade superbra på alla hjälper osv. Och i slutet blev hon jättefin, glad blir jag! Inte hennes vanliga hängiga form, utan en högre. Kändes så bra att det går sådär bra i mellan åt! Va ställvärd med Emma sen, gick bra. Sen hem och plugga som faaaan. Mitt arbete är fortfarande inte klart, men nu pallar jag faktiskt inte mer. Får lösa det på nått annat sätt. Ska hoppa i säng nu, ha det bra!



Lite halv konstig bild från i höstas, älskade ponny

Godmorgon!

Måndag, ny vecka..
Riktigt segt att gå upp och man säger så, men nu har jag fixat mig klart och ska bara slänga i mig nån macka. 9 börjar vi. Riktigt skönt att träffa linn igen, snacka om allt <3 Är seg som fan så det blir nog en lite chill dag, men så kan det va ibland. Blir direkt till stallet efter skolan, skriver ikväll. Puss på er.


.



Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did



dammsugare...

Jag HATAR dammsugar ljudet verkligen.. Seriöst, kan nog va en av de jobbigaste sakerna som finns! Tänk att man sitter och ser på tv och tar det lite lugnt så kommer den där manicken fram och det känns som hela dagen blir förstörs. Ae, den gillar jag inte! Inte när pappa dammsuger hela huset i flera timmar känns det som, mitt huvud sprängs snart :( kanske överreagerar lite, men gud vad jag hatar ljudet! Måste va allergiskt mot det eller nått.. 




på tal om nått annat så är jag glad föratt snön har smält i alla fall lite :D

bilder från fredag

Lite bilder från grymma fredagen, på mig och agnes sötan.











jag är så glad att jag har dig, du gör mig till en bättre människa <3

have you ever done something you can't change?

Har haft 2 galet underbara dagar.
I fredags åkte jag hem till agnes runt 6 tiden och vi gjorde en jävla massa saker. Laga mat, åt, ica, hjärtattacker x2 som agnes skrev, singstar, film och spelet våghals. Var en riktigt mysig kväll, saknat dom brudarna grymt. Fotade en hel del också, kommer kanske upp här, checka facebook ikväll annars.
Igår var jag först i stallet och red lite på mille, väldigt speciell häst, men det gick bra! Sen vid 6 åkte vi till familjen franzen där vi fira mamma anna. Var mycket folk och det var riktigt roligt! Man kan säga såhär, föräldrarna va riktigt sköna där ett tag ;) grymt kul!
Idag ska jag nog inte göra så mycket, skönt det. Fast trååååkigt.. Jaja, puss på er

idag är en bra dag

Är inprincipt frisk, AS SKÖNT.
Har vilat, duschat och vart ute och gått medans ni andra vart i skolan hihi, ikväll blir det tjejkväll. Och nej jag skolkar inte, hade grymmmmmt mycket hosta igår så går inte till skolan för eran skull, för att inte smitta er ;* Skulle egentligen sovit kvar hos agnes, vi får se hur det blir med det. Är glad bara jag får träffa dom :D:D. Sks gå och blåsa håret osv, puss på er.

det är inte hur man har det, utan hur man tar det

Mår faktiskt helt okej nu, men med tanke på att jag fortfarande kan smitta så ska jag va hemma från skolan imorgon ändå. Dock är inte mamma hemma imorgon, så det blir ingen bäddad säng, as god sallad eller marabou som det blev idag. Bästa mamma <3 Om jag mår helt bra imorgon så ska jag nog ändå åka till tjejkvällen, kanske inte sova över dock. Saknar mina fina tjejor.



orka inte hitta en bättre bild hihi, men här är några av dom söta!

a hero of war

JAG HATAR ATT VA SJUK!!
Seriöst, det värsta som finns. Man kan inte sova, för då vaknar man och kan knappt andas, man kan inte sitta vid datorn för då blir man trött och vill lägga sig ner, man kan inte ligga för länge för då får man ont i ryggen, och man är hängig hela tiden, asså jävla skit. Men det är i alla fall bättre idag, skönt det. Imorgon är det tjejkväll, vill verkligen inte missa :( nu ska jag gå och bli frisk, puss på er!



<3

sjuk..

Helvetes jävla skit, är sjuk.. Inte lite heller, utan har feber, kan knappt andas och är yr hela tiden. Så idag och imorgon blir det att spendera timmarna i sängen, hatart. Missar ridningen även denna vecka, så jävla sämst! Jaja, har många planer tills fredag, då SKA jag va frisk. Vi hörs lite senare, puss gullungar!

ledig!

Juste, kom även på att jag är ledig onsdag och torsdag, så jävla niiiiiiiiiiiiiiiiiiice.

couse sooner or later it's over

Förlåt för så grymt dålig och tråkig uppdatering, men mår inte så jävla bra just nu. Förkyld som fan och världens jävla huvudvärk. Men va i alla fall i skolan och det va rätt nice, men idiot som jag är så va jag med på idrotten -.- Blev självklart tjockis mc på lunchen, vad vore skolan utan det? Sen gick jag på stan med ida tills ellinor sluta. VI åkte hem till henne, åt lite och sen skulle vi fixa en blogg, men det gick ju som det gick xd. Sluta med att jag mådde så pass dåligt att jag gick hem.. Och nu vakna jag precis. Ska nog ta mig en panodil och sen gå och lägga mig igen.. Puss o hej!


en stad ovan molnen

Nu blir det skola, fanfanfan.. Har jätte ont i halsen och hostar som jag vet inte vad, men kämpar ändå! Känner att jag inte vill komma försent så jag ska ta den tidiga bussen som går 07.40, ojoj lite bråttom då! men puss och ha en bra dag!

ledig!

Godmorgon!
Eller okej, sämsta morgonen för mig för jag känner att jag börjar bli sjuk.. Fast det kunde jag nästan räknat med i och med att båda mina bröder är sjuka. helveteeeeeee. Ska snart till stallet och rida och va stallvärd, mysmys. Ae har inget kul att säga så byeeeee.

T I D S F Ö R D R I V

2 - 0 - 1 - 0

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Massor
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga (a)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej!
4. Dog någon som stod dig nära? nope
5. Vilka länder besökte du? Bara turkiet, kroatien, världensbästa!

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Inte som jag kommer på sådär
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 9 och 22 decemder..
8. Vad var din största framgång 2010? mvg i ergonomi? haha, er jag vet inte.
9. Största misstaget? mina närmsta vet
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? inte allvarligt, men typ borrmaskinen..

11. Bästa köpet? vet faktiskt inte
12. Vad spenderade du mest pengar på? hästarna, kläder och mat på stan...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? absolut!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Gubben i lådan haha, galet vad jag gilla den!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både mycket gladare och mycket med ledsen

16. Vad önskar du att du gjort mer?
umgåtts med dom som får mig mår bra istället för dom som jag vet inte är bra för mig. Och satsat mer på skolan!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? slöat!
18. Hur tillbringade du julen? med släkten
19. Blev du kär i år? vill inte erkänna det, men ja.
20. Favoritprogram på TV? vet faktiskt inte, kollar inte så mycket på tv :o

21. Bästa boken du läste i år? "ett nytt liv på köpet"
22. Största musikaliska upptäckten? höhö?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mobil!
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Kommer ihåg precis hehe (a) hade studiedag så träffa agnes på stan och sen åkte vi till stallet och kolla när en grupp red lektion på 3-kanten. haha fan va grym jag är!

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? självklart!
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? inte så speciell
28. Vad fick dig att må bra? mina vänner och ponnypluttarna
29. Vilken kändis var du mest sugen på? haha tror det va Ulrik, i våras nån gång ;)
30. Fick du någon ny familjemedlem 2010? nae, och tur det :o
31. Den bästa nya personen du träffade? kommer inte på, men lärt känna många på väldigt kort tid :)

agnes!

Satt och tänkte på en sak förut, som gjorde mig riktigt ledsen. Min fina vän agnes går sin sista termin på kunskap nu, asså fyfan hur ska jag klara skolan utan henne? Hon är verkligen den som gör att jag orkar med den. Bara genom att veta att jag alltid har henne gör mig så glad, det är en underbar känsla. Det bästa är att vi fungerar så himla bra tillsammans, alltid löser vi problemen. Du ska veta hur mycket jag kommer sakna dig när jag inte får träffa dig varje dag..



jag älskar dig

I didn't mean to fall in love, but I did

Började dagen med att bädda ner mig i mammas sköna säng och mysa med plutten ett tag hihi. Sen hämta Ellinor mig och vi åkte till stallet. Rätt skönt att bara va där lixom. Efter det blev det direkt till moster och fira henne och äta massa onyttigt. Jag gillar inte tårta, uschusch.. Men nu är jag hemma i alla fall, känner att min bror har smittat mig, inte kul alls. Men är i alla fall ledig imorgon ! PUSS.


vem vare som kasta?

Sitter här och har grymt tråkigt och kollar en massa klipp på youtube, grymt bra humor man har när man sitter och skrattar för sig själv.. hitta även den här med mig och ellinor för typ ett år sen, haha!


Störda Norfare

Rubriken säger det mesta, bilder från övernattningen förra helgen.







Det va dom bästa, för blev som sagt inte så bra bilder.
Älska norfare och älska johannas poser haha!

rubrik

Godmorgon på er!
Gick upp för ca en timme sen, är sjukt seg. Vill bara tillbaka till gamleby, saknar det grymt redan. Jaja, säkert mer än 1 år kvar.. Tänk att vi bara kommer få åka dit 1 gång till :(  men ajja, kommer aldrig glömma minnena där ifrån. Idag vill jag egentligen till stallet och pussa på mina små ponnyhästar, men tror inte det går :/ imorgon blire! Mår inte sådär jättebra just nu, men sånt som säkert blir bättre under dagen. Här får ni ett par bilder från gamleby, fler kommer säkert när linn skickat :D och två klockrena videor hhahaha!



Vid symaskinen spenderade jag och min fina vän Ida mycket tid.



Söta tjejer haha!





ojojoj, inte många bilder alls men får duga så länge.

den vackraste stunden i livet va den när du kom

Hemma nu efter en galet bra vecka! För er som missat det så spenderades den i gamleby med alla åttor på kunskap. Man har lektioner klockan 9 till 4 och sedan har man fritid osv. Lektionerna man har är slöjd, bild, hkk och idrott. En stor del av vårt betyg, så man måste ändå ta det seriöst. Dock är inte nått av dom ämnena min starka sida, haha skulle sy en t-shirt, gick väl som det gick xd Men jaja, hatar slöjd.. På kvällarna umgicks jag med världensbästa linn och andra härliga personer. Kan säga såhär, kvällen igår va nog en av de roligaste på jävligt länge. Eller som vi skulle sagt: skumt. För att samantatta allt kort så tror linn att pingisbollar är ägg, hon försökte våldta mig 2 gånger, rosor=skumt, jag är döden, herman är världensbästa lärare och jag kan få till ett jävla stön. Haha seriöst, veckan har vart awesome även fast första/andra natten förstördes. Bilder kommer nån dag!
Idag avsluta vi veckan med film, dock kunde jag inte sitta still så det blev som det blev. Somna till ett tag.. Sen buss hem och sova hihi. Ae ska nog ta och sova snart (a) pusssssssssss.

Sista dagen i gamleby...

Sista natten i gamleby, vill verkligen inte hem :( har masssa skit och måste ta i tu med, orkar inteeee. Men jaja, jag har min linn i alla fall, och hon gör mina dagar här helt galet bäst! Nu ska jag spela biljare hehe, pussssss...

aksdghsukdgfa

Helt jävla grymt här i gamleby.
Orkar inte skriva hehe, men gå in på www.llinnaandersson.blogg.se  om ni vill, best. Hihi, PUSS


Framme!

Framme i gamleby nudå, härliiiiigt! Har packat upp, bråkat om bord och ätit haha. Ksa ha första passet nu, syslöjd blire. Har även lärt mig att mobil blogga, awesome! Ae nu börjar dom snacka, pussi.


GAMLEBY NU!

Nu tar jag mitt pick och pack och drar mig mot gamlebyyyyyyy. Känner att det kommer bli riktigt grymt. Kommer nog inte skriva mycket här, men bara att ringa eller smsa om det är något. Ha en superduper vecka, PUSS!

never gonna five you up

I fredags sov jag hos ellinor. Fick en älskad energidricka som gjorde kvällen grym! Hihi, pigg va jag! Vi såg lets dance, såg film och hade videosamtal till sent in i natten. Igår vakna vi typ 12 eller nått, och sedan till stallet. Red en sväng på bas, men kan inte säga att det är min favorit men han är gulliiiiiig. Sen candyland, donken och övernattning i stallet. Massa lekar och mys på kvällen. Lite otur med en fontän mitt i natten, men sånt man får stå ut med. Lite för sköna människor <3
Idag vakna vi runt 11, riktigt skum natt! Fixa lite, sen stall och sen hämta mamma mig. Är dyng trött, men är barnvakt åt plutten så får ta mig i kragen. Måste även packa och göra klart mina skisser och startreflektion. Bra att man börjat när dom ska va klara imorgon -.- Men jaja, bilder från dagen kanske kommer senare. Pusspusss.


ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Antar att de flesta av er fortfarande är lediga, men vi började idag -.- fast ska inte klaga, det va faktiskt riktigt härligt att träffa alla igen. Vi snacka gamleby osv, FÖR PÅ MÅNDAG DRAR VIIIII! :D Är så himla taggad, helt grymt! Ska nog ta och träffa ellinor snart, myskväll! Pusssssssss.

sommar ♥

Saknar sommaren nått enormt. Nu när jag tänker efter, fyfan vad grym den va! Men somsagt "you don't know what you got, until you're missing it alot". Men snaaaart är den här igen, AWESOME!



en av många sköna dagar i somras


färgat håret!

Håret är klart nu i alla fall, blev väl helt okej. Eller jag vet inte.



R E S U L T A T

- man kanske inte ser allt på bilden, man jaja ni som känner mig får ju se i verkligheten :)

Mys dag!

Hola mis amigos!
Dagen började inte sådär asbra med snöstorm och hela faderullan, men skulle ändå såklart träffa min bästa jonna. Först skulle vi till stan, men tydligen va det stängt så det blev maxi istället. En grymt jävla mysig dag med henne. Bara snacka, skratta och hade det jävligt gött. Fick en liten impuls att jag skulle färga håret, så ikväll blir jag mörkare (y) om jag vågar.. men jaja, det blir nog bra. Men måste städa mitt rum först, ser bokstavligt talat ut som skit här :( men jaja, hare braaaaaa.



kollade igenom lite bilder och hittade den här grymt söta bilden på en grymt söt kvinna :o

Engelska ?

Jag tror att jag är galen! Sitter kvart över 12 och pluggar engelska, mitt hat ämne. Ae jag fortsätter ju bara att förvåna mig själv :o Men i och med att jag måste komma ifatt så äre ju bra (h) fast hahahah ska nog lägga ner nu och sova eller så, hörs imorgon. Puss.

min bästa ♥

Jag tror jag har en av världensbästa människor som bästavän. Seriöst, när allt är skit får hon mig glad och utan henne skulle jag verkligen inte klara mycket i livet. Hon är den som får mig vilja gå till skolan och fortsätta kämpa i motgångar. Min egna lilla pusher. Har sånna extremt många bra minnen med henne, dom bästa. Tillsammans klarar vi fan allt. Så mycket som båda gått igenom men som vi tillsammans klarat, helt sjukt. Kan bara säga såhär, gamleby kommer bli så jävla bra. Inget får nånsin förstöra mellan oss, jag klarar mig inte utan dig. Du är nog den som vet allt om mig och jag behöver inte ens förklara hur jag mår för dig, du vet det redan. Skulle kunna skriva en hel jävla bok, du har gjort SÅ himla stor skillnad i mitt liv. Du har alltid mig vid din sida, det får du aldrig glömma.



jag älskar dig linn andersson

I can't get over you, I miss you so know

Tja på er!
Började med en stressig morgon eftersom ridningen var flyttad till klockan 10, inte så kul. Men vi hann, och jag red lille paddis. Han va grymt stel, men bäst som vanligt. Sen gjorde jag det vi alltid gör på norf, hela tiden, ÅT. Haha tror seriöst vi spenderar mer tid vid maten än i stallet, tjockisar hela bunten! Jaja, rund och glad blir man (h) Sen fort hem och duscha och fixa mig för att sedan åka vidare till farmor och farfar.. Där gjorde jag inte så mycket. Eller jo, åt. Lite små galna kusiner har jag också. Somnade även en halvtimme eller nått, haha socialaste människan. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av det sista av lovet, det är jag värd. Hihi puss.

The day i left you
I felt kind of sad
Cause' I really liked you,
But you make me so mad

let the rain wash away the pain of yesterday

Länge sen jag skrev men skit samma, livet rullar på :)
Nyåret blev grymt med roliga människor, och dagarna som vart nu har jag spenderat i stallet. Rätt mys. Men idag blev det att träffa saknade nelly och jonna. Va lite sådär awesome. Ojojojjj nu fick jag bråttom, PUSS.

RSS 2.0