hooome

NU ÄR JAG HEEMMMAA! :D
skapligt skönt måste jag säga, även fast jag kommer sakna det.. Cyklade till ågelsjön och sedan vandrade runt den med skolan, inte speciellt roligt! Dock fick vi bra motion, alltid något :) tog hela dagen :( men jag fick träffa mina underbara vänner! Sen till stallet och hoppa corea på trekanten, underbara häst! Sen NUS möte, superduper! Nu har jag kramp i och på magen , så jag ska nog hoppa ner i min kära vän sängen nu, puss!

I kroatieen

Brannt mig och flagar som fan :(
Jag kommer va vit som en finnsk nar jag kommer hem, inte roligt!
Naeee men jag langtar hem lite assa, men massa kramisar pa er tills vi ses igen! :D
justee, det ar barndisco nu (h)
och jag och elliot hade vattenpistolskrig pa konzum idag
hihih buuusigt!
nae nu ska jag dra mgi, puss!

@kroatien

tjatjaaa, nu ar jag i kroatien och har det mega toppen! Sol och bad hela dagarna, det kan knappt bli battre! Hoppas ni har det bra dar hemma, fast att ni saknar mig lite ;) Nu star det en jaaaavla tant bakom mig som forsoker ta datorn, men vi far se hur det blir... Nu ska jag dra mig, ha det toppen eftersom jag horde att ni hade 8 grader och regn! PUSSSSSS!

KROAAAAAAAAAAAAATIEN HERE I COME!

Dagen var perfaaa, I love you all! Grupp Herman, ni är verkligen bäst!
Nu har jag snaaaart packat klart och ska ladda ner lite låtar och så till mp3 oså :D
FÖR JAG ÅKER IFRÅN NORRKÖPING OM 8 OCH EN HALV TIMME! :D
tar inte med mobilen, men får jag tag på en dator så ska jag försöka få in nått inlägg här :D Det här blir sist inlägget, hoppas ni inte kommer sakna mig föör mycket ;)
KYSSEEEEN! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


Vädret, love it!

Tjaaa!
Dagen har varit underbaaaar. Världens två bästa idor gjorde min dag bäst, ni lyser upp mitt liv! Har även lämnat in mitt manus nu, sköööönt! Heheh David va nära på att döda mig idag! Ni får fråga om ni vill veta vad som hände, känner inte att jag orkar skriva allt här xd När ja kom hem gick jag ut i solen med kladdkaka, mumms! Jag har även städat, det behövdes xd men nu ska jag packa massa, sen ladda ner musik och duscha och plugg. Bäst jag börjar! pussis!

KVAVT! :(

Uuuusch, jag hatar när det är kvavt ute! Man kan ju inte andas för fan ;o
nae men skolan va bra, behöver inte jobba mer med spanska denna termin nu! :D och sen plugga jag på som bara den. Bästa idag var:
Linn och Lina: I'm a pusher, I push people. I've pushed my man and now I'm going to push you!
hahahahah !
Nu är jag äääääääääääntligen klar med allt på steg 15 i svenska. Känns jävligt skönt! Sen har jag inte mycket kvar på 16 heller ;) nu håller pappa på och grillar så vi ska väll äta strax, mys! :D

Things changes!

Skrev inte något igår, men så trött som jag va då har jag aldrig varit! Red Zingo på lektion , underbar! Finfinfin häst dedär!
Kom preciiis i tid idag, tur det. Hade spanska och nu har jag inte mycket kvar i det ämnet asså! Dock 11 ndra steg kvar.. INTE OK! Engelskan va skoj, jag och amanda har humor! Sen lunch och jobb. Eller aa, ida och jag brottades litegrann där (a) Hon knäa mig och jag drog ner hennes klänning (y) Mitt manus är äntligen klart nu! Efter 20 jobbiga veckor ;) Känns bra! Nu ska jag fixa slutrelektionen oså, sen deperate housewife ikväll :D PUSS!

DM :D

Idag vare dm somsagt, felix va suuuper :') om det inte hade vart jävla stil hade det nog gått bättre, två poäng från placering är ganska suuurt. Ajja, dubbel nolla och Felix hoppa jättefint, jag är nöjd :) Bilder kommer troligtvis senare. Finfina gamlingen :D Grattis till Natta som blev distriktsmästare i ridhästklassen och även till emma som kom 3:a i d-ponny klassen och ellinor som kom 7:a i c-ponny. Det gick jätte bra för norf idag, många nollor :D Nu är jag skapligt sliten eftersom jag inte sov många timmar inatt. Hg den jävlen snackar ju i sömnen också xd kanske lägger mig i sängen och myser med täcket mitt ;) Fast först ska jag skriva en packlista tills Kroatien. 6 dagar, det är sjukt!

DM IMORGON! :D

börjar bli litee nerväs nu asså, dm är IMORGON! Ska ju bli jäävligt roligt, men jag fattar inte att jag måste starta före ellinor -.- Nu ska jag packa och så för jag ska träffa agnes i stan om ett tag och då ska vi ta spårvagnen till stallet och där ska vi bygga banan, funktionärsträff, fixa felix glänsande fin och sen sova där tills imorgon! Det blir säkert suuper bra! Hoppas ni håller tummarna för mig, pusss!



curre på dm förra året, hoppas det går bättre nu säger jag bara :D

lite trött blir man.

hahahahaa, måste bara säga att det är riktigtriktigt onödigt och omoget att kommentera min blogg med att säga + skriva att du är en av mina bästavänner. För lixom, vad är det för mening? Jag vet att inte ens ida läser min blogg så in your face omogne fan :D Inte för att du skev nått taskigt, men det är ändå onödigt. I loveee Ida, och lycka till imorgon på msva! Jag håller alla tummmar! :D


Ensam hemma! :D

Vakna själv hemma och kommer även somna själv ikväll, skapligt skönt! Men ska ju till stallet sen, så jag blir ju inte ensamm hela dagen ;) Frågan är ju vad jag ska laga för mat, utan att brinna upp hela huset det vill säga... Blir nog att gå till mc eller nått ;) Min äckelhosta vill förövrigt inte försvinnaa, känner mig som att jag har rökt i 35 år, inte det roligaste xd ajja, nu ska jag se till att städa lite i mitt rum osådääär, puss!


kallt!

Klockan halv 7 imorse spillde ellinor cola i hela sängen, trevligt sätt att vakna av lixom :) Men vi somna om och sov till ca 10 , rätt bra med tanke på att vi somna rätt tidigt igår! Mammsen och jag åkte sen till maxi där jag köpte:
* Klänning till Kroatien / avslutningen
* Linne
* Jeans Shorts
* Bh
Har även köpt lite saker i veckan, tror faktiskt jag har det mesta nu inför Kroatien. Känns bra. Men kanske blir ett par till shorts jag såg häromdagen, skulle va snyggt till mina gladiator sandaler :) Nu höller jag på att frysa ihjäl så ska nog mysa i sängen till en film eller nått. Puss

@ ellinors plaaace

Skolan var bra, hemkunskap nästan hela dagen. Riktigt gott blev det tillslut också, bara att jag gjorde en liten olycka med potatisskalar'n (a) Våran grupp va riktigt bra också, kyssen på det! Jag åt glass för hela klassen med, känns bra! Väntade på mammas jobb tills ellinor sluta, och jag STANK vitlök ! Gick med ellinor på stan i massa timmar, vi köpte dock inget meeen parkeringsböter hann vi med ;) Bloooonda! Vi har även hunnit med att grilla hos mig och ätit och packat och såå. Om ellinor kommer ut ur duscen snart så ska vi sätta på en film, och även baka kola har jag bestämt. Men hon vet inget än dock hihihihi! PUSS!

 

Glad blir man när man kollar igenom lite bilder och hittar den här :')

 


Löve

Försov mig, ovanligt? Naaaaaaaaae.
Men hann iallafall även fast jag såg lite små ruffsig ut när jag kom fram ;) men ibland gäller det att bjuda på sig lite granna! Hade spanska, oserriösaste lektionen någonsin! Den bestod av att vi va ute i parken, räkna 1 - 100 på spanska, och sedan 100 - 1. Massamassa gånger, och jag och Alex fixade det riktigt bra måste jag säga! Sen var det engelska, vet inte riktigt vad jag ska skriva om den. Varken svår, rolig, tråkig eller lätt. Men det funka. Amanda är min bästa engelska kompis! :D Till lunch vare kyckling och god sås, mumma! På eftermiddagen blev det klubbor och massa bus, trevligttrevligt ;) Efter skolan tog jag bussen till stallet, där jag mötte ellinor och en olivia på kryckor. Kraken :/ Red iallafall ut på Nikki, och hon va faktiskt mycket rolig idag. Och sen är hon kåt i mig också, brunstar och sniffar på mig xd lite gullig, men ganska läskig! Nu ska jag duscha, och sen somna lite tidigare än igår så jag orkar gå upp imorn. Hoppas ni haft en bra dag, puss.

flummmar'n här!

Idag har jag mått riktigt jävla bäst! Skolan va bra, jag fick massa gjort samtidigt som jag hade grymt roligt. Det är så det ska va ! EFter skolan red jag Billy, underbar häst dedär! Det är en obeskrivlig känsla när jag rättar mina fel, och det faktiskt blir skillnad! Det är verkligen en häst jag skulle vilja rida fler gånger :) Hela kvällen har jag vart allmänt konstig, men jag mår riktigtriktigt bra och det va länge sen jag mådde såhär! Jag har ryckt upp mig enormt mycket, braaaaaaaaa! Nae ni fattar säkert inte ett skit, men sak samma (a)
GLAD ÄR JAG I ALLA FALL! Snart ska jag hoppa i sängen bokstavligt talat! hihihihihihihih!

underbart !

Mys dag med stall + maxi! Det är sånna här dagar man behöver fler av, underbaaaart. På maxi blev det flera inköp, välhehövligt och imorgon blir det mer :D Eftersom jag ska utomlands jääävligt snart så måste det bli såhär ;) men nu ska jag hoppa in i duschen, puss !

<3

Jag är så stolt över att kunna kalla dig för bästavän,
för mig är du verkligen BÄST!
Jag älskar dig! <3


O N T I H U V U D E T !

Igår blev det stallet, och sen mys hos mimmi :)
somna sen tidigt och vakna vid 11 idag så jag räkna ut att jag sov ca 12 timmar! Riktigt välbehövligt. Blev lite stressigt imorse, men det löste sig riktigt bra och förutom det hemska vädret så har det varit en toppen dag idag! Hade stallet vid 1 med agnes och heidi och det var massa andra där med. Barnkalaset kanske inte blev det bästa, med skit samma ;) Nyss åt jag tacos och nu sitter jag har med vääärldens huvudvärk och ont i magen, inte roligt! Tror jag lägger mig i sängen och sätter på tv:n eller nått strax, pussen!

Pluggdag som bara fan!

I skolan pluggade jag som bara fan ska jag säga er, skrivkramp hela dagen! Trots det så fick jag mig mina skrattanfall, t.ex när Nelly smartot gick in i väggen ;) Det är sjukt skönt att jobba med Nelly och Agnes asså, för man får massa gjort samtidigt som man har grymt kul! Tummen upp på det! (y)
Förövrigt så var det rörigt i skolan, massa små bråk som blivit större men jag försöker hålla mig undan! Agnes och Nelly är bra, riktigt bra! Ända sen 4 har jag suttit och pluggat, jag orkar inte mer.. bara hemkunskapen kvar, sen går jag och lägger mig helt serriöst!

Kör en dagens outfit också ;D



Tjocktröja, ullared
T-shirt, ellos
Shorts, avklippta jeans
Tights, hm

tibbie! <3

Jag saknar dig Tibbie, mer och mer för varje dag som går. Jag red dig för första gången i slutet på 2008 tror jag, och jag blev fast direkt. I början red jag dig mest på lektion, så himla stark och jag vet att du har gjort mig så jävla förbannad och ledsen flera gånger! Men du va ändå bäst och jag blev alltid lika glad när jag fick dig på lektion. I början kunde ingen av oss mycket alls, men du lärde mig massa. Det var mest lek i början, men det blev allt mer serriösa ridpass och sista gången jag red dig 25 april var underbart! Du lyssna otroligt bra och det har aldrig gått sådär bra. Vi har även haft många oserriösa pass när båda vart trötta, galopp på fältena o massa mys! Tyvärr växte jag, men inte du. Du är den ponnyn som betytt mest för mig, och det kommer du alltid göra, det vet jag. Du har det säkert jätte bra där du står nu och jag kommer komma och hälsa på någon dag!
Jag älskar dig Tibbie! <3

  
  
  
  
  
  
  
  




Det va några av de mångamånga bilderna jag hade, ville bara säga att tibbie är bästaste och att jag saknar henne massa!


Hemstudiedag!

Hemstudiedag, det gillar vi mycket!
Bara det ätt jag hade tänkt att sova till typ 11, men nae farfar kommer och väcker mig tidigt -.- ajja, jag har inte börjat plugga än men det måste jag göra typ NU för jag har dels en hemkunskapsuppgift att göra och sen ett manus att skriva. Riktigtriktigt lyckat -.- Sen ska jag ju träffa ellinor i stan tjugo över 3, så det är bästa jag sätter fart!
Juste, speedwayen igår var riktigt lyckad tycker jag! Förutom att det va askallt och att man fick sand i ögonen då. Jag och Ellinor satt i cafeterian aas länge och värmde oss hihi! Många snygga killar vare också ;) Dock förlora vargarna :/ nae nu ska jag gå, puss!

tisdag!

Tisdag är det idag om ni har missat det !
Sprang till skolan, börjar bli en tradition asså ;o Hann iallafall och förmiddagen började med spanska. Sen yraste engelska lektionen på läääänge. Vi skulle typ fixa en dikt med massa lösa ord och allt vare va, men lite skoj vare allt ;) hhahahaah på lunchen var det någon som kom med HELIUMBALLONGER! Liteee roligt hade jag, ida och linn med som asså. Innan vi vart så yra att vi va tvugna och sätta oss ner, men det är ju en annan femma! Jävligt skoj vare och film på det kommer även upp snart. Nu har jag GÅTT hem och ätit och så och snart ska jag till ellen och vi ska plugga lite först, och ikväll blir det speedway! :D Skooojj, och imorn hemstudiedag. Allmänt bra dag asså !


losing you

Var lite konstig i skolan, det kan man fråga Linn om sen ;) Slutade kvart i 2 istället för 3 eftersom jag hade lite brottom till stallet. Jag red blessan ett tag i paddocken med. I skritten var hon jätte bra, men inte i traven :( Hon är fortfarande inte bra, skiiiit! På lektionen fick jag Indy jäveln, men efter ett tag bytte och och emmaf! (h) Blev då Silver och han va duktig :') Liteeee yr grupp har vi, ingen har nån aning om vart vi ska, men det funkar ju det med! Nae nu ska jag börja med mitt manus fan :( Ha det bättre än mig !

1 vecka...

tävlingen !

Tävling idag då, vädret va på topp och alla va glada ! :D Precis som det ska va i maj ;) Men det gick VERKLIGEN inte bra för mig. Jag red som skit och hade verkligen ingen hopplust egentligen. Massa stopp för att jag inte orka driva, han är så jävla jobbig! Jag är iallafall väldigt besviken på mig själv :/
ajja, snart somnar jag asså , är sjukt tröt!

:(

If I could only hold you now,
make the pain just go away
can't stop the tears from running down my face



Tibbie, :'(

Indiana Jones

Ska tävla Indy på 75cm omhoppning imorgon, riktigtriktigt lyckat känner jag -.- Jag måste nog va på han som bara fan , men det värsta är att det är STILBEDÖMNING också! Kan det bli bättre eller? ;) Nae nu ska jag inte tänka så negativt, även fast vi nog alla vet hur det här kommer sluta ;D



snygging ;)

förste maj nu då! :)

Förste maj nu då, och det är jättee nice förutom att det blåser en aning ;) Åkte till stallet vid halv 1, där skritta jag blessan :) Fina häst! Smörjde även och fixade lite granna, med fanny och steffi typ. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tat lugnt hade jag tänkt ;) Hare bra!

Låten på hjärnan ;o

Har låten på hjärnan! Den är ju bra, men nu har jag fanimig lyssnat på den fär mycket xd


Ny header :)

Har fixat till bloggen lite nu, men jag orkade inte göra den jätte noga men jag har den ett tag iallafall :) Tror jag fixat allt, förutom de gröna strecken mellan inläggen som jag hade tänkt fråga ellinor om hon vill hjälpa mig med (a) Kommentera gärna vad ni tycker om den med :) Tack gullisar!


Valborgen :)

Hej alla glada!
Hoppas ni har haft en bra valborg, för det har jag haft! Familjen Franzen kom hit vid 6 tror jag, då blev det grill och god mat. Sen gick vi ner till brasan och myste och körde även lite lotter (h)  Sen blev det donken, och påväg dit blev vi jagade av 2 fulla 20-åringar, mina ben va som spaghetti asså xd Jag får sån jääävla panik när det händer nått sånt ;) Dom ramla omkring lite inne på mc, men gick iaf inte efter oss hem xd jag va allmänt rädd när vi va ute asså xd Sen så chillaaa vi typ hela kvällen, jävlans trevlans! :)
Men dom åkte för ett tag sen så nu har jag tråkigt igen :/ Ajja, ida och jag är bäst! :D











hahahah , jag har aldrig sagt att vi är normala ;)


RSS 2.0