Beck

Sitter med tjockt täcke och myser i sängen till beck filmen, det gillas! Något som inte gillas är att magen bråkar massa med mig, och att jag måste till skolan imorgon... Ajja, sånt är livet ibland. Ska va där i 3 timmar utan lärare, kommer få massaaa gjort höhöh ;)  Men oooooh kan inte reklamen va slut snart eller? reklamer hela fucking tiden! Gillas icke.  jajajajajajaaj

<3




you're amasing, just the way you are

det va just här jag stod för några år sen

Söndagar brukar inte gillas, men denna söndag älskar jag! Dels fick man ju sova en timme längre eftersom man ställer om klockan idag, och sen blir det stall hela dagen OCH SÅ ÄR DET HÖSTLOV. Tillbringar massa tid där nu för tiden, älskart! Ska troligtvis rida Nikki, och sen smörja lite och så känner jag för. Men vädret lockar icke... Känner även för att fota lite, så kan se om jag knäpper några bilder. Nu måste jag snygga till lite i rummet innan Ellinor kommer och hämtar mig.



bild från nybyggets kadrillj 2010!
Jag och vilja i täten :)

dancing in the moonlight

Igår sov jag hos ellinor, va mys. Dock va filmen nog den sämsta jag nånsin sett! Sålde kakor gjorde jag också haha :o
Idag vakna vi typ 9 och åkte till stallet. Red först lite i ridhuset på nikki, gick rätt bra i slutet i alla fall. Sen US-möte som inte gick så jäkla bra asså xd Efter det red jag tolli för stallvärd haha! Mysigt att rida ut i alla fall. Nu på kvällen har vi haft gäster och lite så, och nu är jag dyng trött så ska nog ta och gå och lägga mig. PUSS

jag har famlat i mörkret, men i dig såg jag jag ljuset

Bättre dag idag faktiskt! VG i spanska muntligt är ju inte heller helt fel. G i so är mindre bra. Ajja :) Jobbar faktiskt riktigt bra i skolan nu, med min bästa linn! Om vi jobbar såhär bra alla dagar till nian så är det inga problem med att nå rätt högt. Jajaaa, dagen rulla på helt enkelt! Sen mötte jag bästa steffi i stan och åkte sen till stallet, som vanligt ;) Nikki va lite bättre idag, dock stark och jobbig i munnen. Det får vi jobba på. Va där as länge, åkte hem typ 8. Mysigtpysigt på kvällen :) Nu har jag städat faktiskt, för imorgon är jag fullbokad helaaa dagen och sen får vi gäster på lördag. Imorgon är det först skola, sen sälja kakoR HAHA och sen myskväll hos ellinor :) Kommer bli en riktigt niceig dag! Men pusssssss.

you're beautiful to me


Allmänt sämst dag, och allt har vart jobbigt hela dagen.. Ingen ork, ingen lust. Men somsagt, alla här väl dåliga dagar. Skolan va inte bra, och herman va inte där och då funkar det inte för mig. Han gör det mycket lättare helt enkelt :) Sen slöjd i 3 TIMMAR! Går rätt bra för mig, men ändå jobbigt och pilligt xd Sen möta sötnosarna Johanna, steffi och agnes i stan för att sen åka till stallet. Nikki va riktigt elak idag, pigg och stark som fan så det gick inte så jävla bra asså. Hoppas på bättring imorgon! Sen red jag lektion på zingo och det gick bra tycker jag, förutom att jag fick fel galopp, HELA TIDEN!! Jaja. Sen lucia-möte och sen hem. Har massa att göra tills på fredag, men jag orkar verkligen inte just nu, så det får vänta helt enkelt. Nae ska nog krypa ner i sängen och hoppas att allt är bättre när jag vaknar. Hoppas ni haft en bättre dag än mig, puss!

somebody told me

Igår försvann mitt inlägg, en av de många sakerna jag inte gillar med blogg.se -.-
Men i skolan va jag faktiskt riktig duktig, VG i spanska och allt. Trodde jag icke, men ibland kan man förvånas. Linn och jag alltså, vilken humor <3 dock kommer jag va utan henne i två veckor sen ... :( Idrott hade vi också, fast det va typ massa frågor om ergonomi, och jag och vanessa va grymt bra! Drog plinatar och hade oss. Sen spårvagnen till stallet där jag red en sväng på Nikki. As pigg va hon :) sen hade jag och bästa sara petersson det grymt bra, härliga flicka. Nu sitter jag och fryser som en gris, så ska nog hoppa in i dushen. Hare gött.



all I want is you




if you want me to be with you

Igår blev det mimmi med US. Va faktiskt riktigt roligt, och vi laga tacos, planera lite saker och spela spel.
Idag blev det dressyrtävling, sluta som 2:a av typ 15 starter så är rätt nöjd.Ellinor vann också :D  Dock va han mycket finare inne på framridningen... men så kan det va ibland. Försökte rida noga vägar och så istället. För att va arab är han duktig fan ;) araber ♥ hihi. Va istallet från halv 8 till 4 kanske. Red även ut en sväng på Nikki, bus ponny. Smörjde, ryckte man och klippte svans också. Haha, jag har fan hunnit med mycket idag (y) Fast nu ska jag nog bara ta det lugnt och vila inför måndag :/ dock är det ju sista veckan innan lovet, GÖTT.



trött som fan!

Nu kan jag äntligen ta de lite lugnt efter en as stressig dag. I skolan gjorde jag klart min bild, vi är INTE vänner om man säger så! Sen så blev de stall med agnes. Red ut en mysig sväng på Nikki och agnes gick med, bästa dom. Eftersom Nikki va själv så äre klart att hon va lite nervös, men det gick bra :) Nu har jag precis kollat lite idol och bakat kladdkaka och fixat lite, bara så ni vet lixom ;)
men nu ska jag hoppa in i duschen för det kommer bli en låååång dag imorgon!

I'm the world's greatest

Tjatja!
Dagen har varit superduper faktiskt. Eller skolan va jävligt seg, men annars vare bra. Bild hela förmiddagen, sen spanska och lite svenska. Donken med Linn också såklart! Sen blev det att möta ellinor på stan för att sen ta en proppfull spårvagn till stallet, inte mysigt! Men i stallet blev det mer mysigt med skritt på Nikki i solen med heidi och us-möte. Planera lite things, kommen bli kanoners. Nikki va duktig också, skrek inte en ända gång :D puss på'na! Nu har jag ätit pannkakor och bakat kladdkaka och ska nog bärja städa lite tills mamma kommer hem imorgon.
Föresten blev hon 40 bast idag! :D
grattis mammmmmi!
hare gött!



gullig bild ;)
tagga dressyrtävling på söndag på paddibus :D

Ett bra tag sen nu!

Hello everybody!
Nu va det ett bra tag sen jag skrev, och jag ska inte lova att jag blir bättre (som många andra gör och sen inte håller det) ;) skriver nånting då och då bara för att jag saknart lite (a) Men livet rullar på och jag är i stallet oftare, love it. Skolan går faktiskt bra, jag och linn pluggar faktiskt mycket mer än vad vi gjorde förut! Ae, men hare gött!


RSS 2.0