snabbinlägg

nu har jag jävlans bråttom känner jag :o har massa att packa, ska ta bussen in till stan och köpa godis innan 9 då vi ska samlas . great lina great -.- ska ju på läger med klassen för er som inte visste, nae men hejdåååååå

now I'm alone

Helt slut i hela kroppen nu. Träningsvärk imorgon hej. Hade priv hela dagen, gick inte så bra men jag hooopppas verkligen att dom gör så jag får hoppa några steg (a) Sen blev det stall med agnes och red lektion på lille felix. Han skötte sig bra tycker jag och vart fiiiin tillslut. Kämpa fick jag göra, men sen släppte det :D nöjd är jag iallafall. Nu ska jag slita mig från datorn och packa tills imorgon. Då blir det läger med världensbästa klass (L) ni är gryyyyymt bra. Huhu, hur ska jag hinna? Packa, duscha och komma i säng tidigt :( badbad. Nae men ha det bra ! :D

I miss you so much

Utvecklingssamtalet gick faktiskt riktigt bra. Även fast dom tror att jag är litee bättre än vad jag egentligen är.. Men eftersom jag sänkte mig i 2 ämnen, så höjde jag mig även i ett. Bara jag gör arbetet noga så ska det nog gå :) Sen blev det maxi med mamma och bror där jag köpte litre saker till skolan och nu när jag har vart hemma så har jag fixat med det. Har allt städat och fint nu, och ordning på alla lösa papper o shit. Taggad inför imorn dåååå.. fast nae. Ska sitta hela dagen och skriva ett gammalt nationellt prov, som övning tills nästa år. Hoppas veeerkligen att jag gör bra ifrån mig, för då får jag hoppa upp nåra steg hihi :D skulle behöva den pushen. Nu ska jag fixa det sista inför imorgon skolan och sen dra mig till sängen fan :o skapligt trött man kan va. Puss på er.



det gör
ont i hjärtat när jag tänker på dig

take a minute

Är ledig även idag, men ska ändå in till skolan snart och ha utvecklingssamtal.. Fattar inte varför vi måste ha det direkt :o jag orkar inte sitta där och försöka bortförklara mig. Ajja, får se hur det går. Det som gick dåligt förra terminen är ju lite sent att göra nått åt nu ;) Får ta nya tag och kämpa den här terminen. Betyg och grejer. Nae nu ska jag räkna några mattetal innan jag drar mig in till skolan. Ha det bra!


dagens låt

Dagens låt:



verkligen jättebra tycker jag, lyssna och njut!

min födelsedag ! :D

14 bast nu då! :D
Känns brabraaaa. Spendera dagen med min kära vän agnes, både på maxi, stan och i stallet. Fick med mig lite saker hem också, det är faktiskt okej när man fyller år ;) Va lugnt i stallet så tog det bara lugnt med mina kära vänner. As bra födelsedag måste jag säga! Fick blandannat mobil, ridbyxor, datormus, 3 spel typ, presentkort och armband. Mobilen trivs jag riktigt bra med änsålänge, får se hur länge den håller bara med tanke på hur jag sliter ut dom xd Ska fixa en uppgift från skolan nu, men först får ni bilder från dagen, på de och köpte + mobilen.





dagens outfit






ingen bra bild, men iallafall 3 linnen och en skjorta typ.
tack för dagen mina fina tjejor! :)




bara nååån timme kvar nu :)

Blev somsagt firad av släkten idag, och jag fick lite småsaker typ haha xd. Brukar va riktigt nervös dagen innan födelsedagen, men nu är jag riktigt lugn asså ;) Har inte så stora förhoppningar med tanke på vad pappa sa idag xd Men vi får väl se ;) Ska ta och läsa lite nu faktiskt och sen försöka somna innan 12 haha ;) pussen

Sista dagen som 13- åring nu då! :D

Som ni kanske vet, fyller jag 14 imorgon! Galet snabbt har året gått, både med framgångar och motgångar. Ska i alla fall firas av släkten vid tre så innan det ska jag städa och fixa och så. Haha, har ju ingen rik släkt direkt så jag kan ju inte hoppas på för mycket xd Nae men det blir nog bra  :) Smörgås tårta blir det, looove it! Men he de bra :)



The best

i'm talking but the rising girl

Blev maxi med ellinor förut, trots lite bråk där innan haha ;) Köpte en tröja på rean, ganska så as stor bara xd Gick runt där ett tag, mysmys. Men en sak ska jag säga er, ät INTE donkan 6 dagar i rad, nu mår jag inte så jävla bra xd
Men gott vareeeeee. Tjockisarnaaaaa in norrköping ? ooohyes :)

bild från lektionen i onsdags:



kärlek till ponnyn, helt underbar!

you are my soulmate

Idag blir det fixfix inför imorgon då vi ska fira mig. Blir ju 14 bast på måndag ;) Kanske ska in till stan med ellinor en sväng också, men inte så länge i så fall. Har inget roligt att skriva, men ha det bra!

friday, I'm in love

Skolan va skapligt bra med min fina linn idag. Går inte annat än att älska vår humor. Sen hem, duscha och fixa mig för att sedan åka in till stan igen och gå på marknaden. Träffa sära där som vi även fick med oss ;) Va riktigt roligt faktiskt, förutom allt folk, sjuuukt jävla mycket! Men det löste sig ju bra. Lite läskiga folk på donken och trängande turrar, men annars va det toppen! Fet nice. men nu ska jag sätta på tvn typ, PUSS

- Ibland kräks jag

augustifestivalen

Bästa dagen på jääävligt länge.
Mer hinner jag inte säga nu för det är skola för mig imorn -.-
men lycklig är jag !
pusspuss

right now

Nu = skola :(

världen skakar

Blev en liten fototripp med ellinor idag, bilder kommer när hon skickat. Blev en hel del konstiga, men säkert nån fin iallafall :) Sen moppe till stallet där jag red lektion på paddis. Han va duktig tycker jag :) Sen blev jag GETINGSTUCKEN och sen dess har armen bråkat för jag har vartit allmänt borta , inte ok. Känner att det skakar lite i världen nu så ska nog ta och sova liteee, skola imorn ju -.- nae men puss!

hanging around

godmorgon!
vakna för inte så länge sen, jag som skulle tvinga mig själv att gå upp tidigt för att orka imorgon, men blev det så? Naeee. Kommer bli förjävligt att gå upp imorgon.. Men ska fixa mig nu för snart blir det att träffa ellinor, sen stall. Rider lektion idag och hoppas på paddan eller billy HAHA ! Nae nu måste jag dra, puss !

walk like a moviestar

Sov i stallet till idag, mys vare! Lekar och underbara människor, trots en rätt stor olycka och lite annat små skit. Men faktiskt bryr jag mig inte så mycket (: Spela även massa kort och jag och mimmi vann såklart ;) Sov även 4 stycken på 2 madrasser, men det löste sig fastän mimmi fick sig några sparkar ;) in i väggen bah. Om jag får sägat så va det en riktigt lyckad kväll!
Imorse vart det donken vid 9, tosten där i mitt <3 sen vart det stall hela dagen :D! Gick till ellinor bara sådär på kvällen också, hon fick mig så glad igen bara av att va sig själv :') kan man annat än älska?




du är värd allt som livet kan ge

like shooting stars

Hellooo,
Sov galet bra inatt, och vakna runt 12 idag.  Måste gå upp tidigare alla dagar innan skolan börjar för annars lär det bli tufft xd men nu har jag lite bråttom för jag ska va hos ellinor snart och innan det ska jag packa. Sen åker vi till maxi en sväng och sedan till stallet. Blir att sova där ikväll också, mysmys. Nu vart det väääldigt bråttom. PUSS !

allt och inget

Nu lever jag min sista vecka som 13 åring, känns skapligt skönt. Mindre skönt är det ju att börja 8an. Första terminen med betyg, mer press att göra allt så bra som möjligt, försöka va fokuserad i skolan mesta delen av skolan och framför allt sätta skolarbetet framför vänner i skolan. Men jag ska verkligen försöka, för jag har ett mål i livet och jag ska sattsa allt för att nå det. Kanske måste skita i stallet nån dag för att göra klart det sista på nån uppgift, men då ska jag banne mig göra det också. Även fast stallet är en stor del av mitt liv så kommer det ju inte vara det hela livet, right? Eller jag kommer säkert hålla på med hästar, men inte på samma sätt som nu. Mitt mål för terimen är att höja mig i minst två ämnen. Det måste vara i engelska eftersom jag också har bestämt mig för att ha så få G som möjligt. Även fast jag har riktigt svårt för engelska. Nu tycker ni säkert att jag låter som värsta pluggisen, men jag kommer ångra det när jag blir vuxen annars. Kände att jag va tvungen att skriva av mig lite, helt onödig text egentligen men jag har massa skit i huvudet som jag måste tänka igenom nu.

You got this life and all you’ve been given

Söndag idag dårå.
Nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar, fanfanfan. Men ska nog bara ta det lugnt och njuta av det sista av sommarn idag. Synd att det regnar bara :( Ulrik är med mig hela dagen också, bara älskar han! Fast.. det här börjar bli lite sjukt :o Meeeen jag bryr mig inte för tillfället, FÖR HAN ÄR GRYM! :D






When you're a kid you got heroes you wanna be someone
Now you've grown, and you're older, your heroes they are gone
I have watched as hopes and dreams slowly fade away
You' re hubmle by your failures before they're even made

So maybe you should do something about it
Nothing's gonna ever change without it
You got this life and all you've been given
Take it on (yeah) it's time to start living


You think you're surrounded by responsibilities
That they wont let you move, give you room enouht to breath
You have heard all the reasons, but you don't know what they mean
Now I know you're not listening so I'm gonna have to scream

You know you gotta do something about it
No nothing's gonna ever change without it
You got this life and all you've been given
Take it on (yeah) it's time to start living


And if you're ever wondering if life has passed you by
Then my friend you should think again, cause you have got it all to loose,
Right now

Yeah maybe you should do something about it
No nothing's gonna ever change without it
Yeah maybe you should do something about it
Those heroes in defeat you never doubted

hould do something about it
Find your dreams and you may just live them
Don't just be a part af the system

Jag vet att det inte stämmer riktigt i slutet, men jag har KÄMPAT med det här, så lyssna på låten och läs texten. Helt jävla as grym!


21 dagar !

Bara 21 dagar kvar tills jag och bästa norf åker till LISSEEEEBERG! Visst, jag va där nyligen men man kan inte annat än älska det stället. Speciellt inte med brudarna :D TAGGATAGGATAGGA!

everything I do, I do it for you

Stallet idag då, lite dött va det. Men Agnes och Mimmi va ju där iallafall, sköna människor dedär. Vi va duktiga och städa, och spelade en jävla massa kort. Tog även lite bilder på hästarna i hagen, men vi orka inte så mycket för vi dog av värmen. Smart som jag är så hade jag hel svarta kläder på mig också (y) Agnes kamera är bra, hihi! När jag blir rik ska jag också köpa en systemkamera (h) Bra som det är så har vi ju en pool hemma, så så fort jag kom hem så kastade jag mig i den HIHI! Glömde dock att den va grund.. Nu har jag bara chillat och laddat ner lite låtar och så också. Tror jag ska ta mig en dusch nu och sen sätta på en film jag nyss ladda hem (: Ha det bra !



I miss you so much

everybody's changing

God morgon!
Mamma väkte mig 10 typ och nu känner jag mig helt död .. Men det är bara att rycka upp sig för strax blir det stallet. Träffar agnes  där också, med kameran i högsta hugg ;) vi får se vad som händer ikväll, kanske agnes följer med hem :) det är sånt som märks.
Här får ni en bra låt ;


Ny header :D

Ny header, känns super!
Hade ju den andra ganska mycket för länge, och jag gillar verkligen den här!
Tack så himla mycket världens bästa Linn Andersson <3
Ta en titt på hennes blogg: http://llinnaandersson.blogg.se/ , helt värt det :D
Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker för då blir jag glad (:
PUSS!



helt obeskrivligt bra

livet leker !

Allt är verkligen super bra nu. Nu skulle jag kunna stanna tiden och leva såhär livet ut, men om typ 1 vecka börjar skolan..  Blir depp bara jag tänker på det, men det ska jag inte göra utan ta dag för dag. Kom precis hem ifrån stallet, gick super. Fick paddan och vi red ut, det va galet. Men även galet roligt ! Och så va paddan lite galen, så det vart galet hahah! Lite hopp upp och ner där, Zingo och Paddan style you knoooow. Riktigt härligt va det, bästa gruppen! Alla fick sina sköthästar föresten, sketa bra ! Nu ska jag duscha och sen se film. Är riktigt glad nu asså :') PUSS !

kärlek till låten !

Kan inte annat än älska !


I'm staying

Godmorgon på er!
Vaknade av att nån ringde vid 10 kanske, och gick faktiskt upp då. Har hunnit baka kladdkaka till us-mötet och fixat i ordning mig. Kvart i 2 ska jag möta agnes i stan för att sen åka vidare till stallet. Först blir det möte och sen första ridningen :D Taggad är jag ! Hoppas på Paddan, annars typ nasse, zingo, ronja, curre. Eller det spelar inte så stor föresten :D Men nu ska jag städa iordning lite, ha det bäst!




agnes jalkemo <3

det börjar värka kärlek banne mig

Stall även idag, ännu tidigare. Kom dit vid 11 typ och va där till 5 kanske. Gjorde lite allt möjligt, bra som vanligt! Idag Jenny Svensson 14, och min katt 8 år! Grattis till dom lixom ;D Och om min gamelmormor levt så hade hon blivit 98 eller nått .. Nu ska jag sätta på en till wallander film, och leta mobil hihi. Ha det bra !

So you do

Så HIMLA härligt i stallet asså! Det va lugnt och alla va glada och jag va superglad. Idag gjorde jag faktiskt rätt mycket saker. Jag rykte 4 manar, klippte hovskägg och öron hår, rykta paddan jättenoga så han blev fiiin, smörjde, longera paddan och red ronja en sväng. God, I love it! På onsdag börjar lektionen, taggtagg! Ska även försöka rida för monica nån dag, hihi! Ska nog dit imorgon med, bara för jag älskart! Nu har jag ont överallt känns det som, men jag är glad iallafall hihi! Ska duscha och sen sätta på en wallander film (h) Ae, jag kan inte säga annat än att jag love days like this! Ha det bra gullungar :D



arnie, jag tänker på dig hela tiden, verkligen!
Om du va d-ponny typ så skulle jag LÄTT tjata om att få hyra dig,
för underbarara ponny finns knappt
.
Allt va så bra när vi va tillsammans,
men nu vet jag inte längre.
Jag vet inte mer än att jag saknar dig grymt...

stall now

Nu blir det stalllll , härtligt ! Juste, idag är det elliots första dag i skolan, min lilleplutt har blivit stor assså :') Hoppas det går bra för skiten! PUSS!

wallander ♥

Har fått mig en wallander kick, bara älskart! Har laddat ner flera stycken, men har bara hunnit sett 2 änsålänge. Dels Indrivaren och sen Dödsängeln. Verkligen jättebra! Se dom säger jag bara :D Nu ska jag sätta på nån annan hihi!



:D:D:D:D:D:D

Here we go again

Hej på er!
Har faktiskt inga planer för dagen, eller joo, jag ska städa lite för pengar ;) Finns så himla mycket jag vill ha, så bäst jag börjar spara. Fast jag fyller ju faktiskt år snart! Har sett film precis, wallander blev det idag igen. Ganska så asbra faktiskt. Nu ska jag ta nått att äta innan magen lägger av, PUSS!


Jag minns när jag va liten, jag minns det som igår

Tjobre!
Nu har jag vaknat till efter nåra timmars sömn xd Somnade rätt så sent inatt, och sen gick vi upp 8. Juste, för er som inte vet så sov även fanny med oss inatt. Vi åkte till stallet och va där till 2 typ. Jag skritta och jobba bästa paddan också :') Skapligt stel, but god va bra han är! Har ju inte skött nån sen världensbästa tibbie åkte, men idag snacka  jag med britt och så som det. Nu sköter jag paddan igen (h) Visst, ingen ponny kommer nånsin ta Tibbies plats, men han är inte så dum han heller asså. Träffade även Ellinor, men nu kommer vi inte ses förän nästa måndag tidigast :( Kom hem lite efter 2, sen har jag bara duschat, ätit, sovit, sett film och bara tagit det lugnt. Imorgon får vi se vad som händer, men det löser sig nog :) PUSS på er !




<3

@stephanie place

Hos stephanie nu, imorgon blir det stall.
Hon diskar och jag sitter här hehe , nae nu ska jag hjälpa henne!
PUSS!

memorys that remain

Dagen blev verkligen jättebra med världensbästa Nelly. Först va vi hos henne, sen stan, sen här. Man kan ju säga att min lillebror är lite små konstig... Ajja, verkligen superbra dag! Hoppas på att imorgon blir lika bra, det tror jag knappt, men den kan bli riktigt bra iallafall :D Nu ska jag nog läsa eller nått, vi hörs ! :*

my humor !




HAHAHAHAHAHAHA , humor det där !

:D

Nu, SLUMTRONSTÄLLET! :D
sen är det full rulle hela dagen, det gillas !

our last summer

Kom hem ifrån stallet för ett tag sen, sent asså ;o Egentligen skulle vi åkt halv 7, men blev kvart i 8 (y) Red först barbacka på galningen ut i skogen, och det gick faktiskt jättebra ! Han är ju lite hastig i hans rörelser om man säger så , men fin är han iallafall. Formen börjar komma av sig själv nu, ååååh va skönt det känns efter allt slit. Övning ger färdighet som man säger. Dock är han lite töntig, men det kommer han alltid att va xd Sen LONGERADE jag faktiskt gigi. hahahahah , och det gick... som det gick xd hon fatta inte, jag fatta inte = inte bra! Fast i slutet va hon grym :D Nära att vi blev båda sparkade och påsprugna , men hon är duktig iallafall :') Seriöst, både trocadero och gigi är så himla klockrena! Kärlek till dom! <3




hahaha , äldre och sämre bild får man leta efter ;)

You're in my mind

Sitter här och känner mig lite stolt över mig själv faktiskt ;) Va ut och sprang runt HELA lagerlunda förut, inte så jätte långt men det va det för mig som knappt rört mig på hela sommarn xd Okej, jag gick en bit men jag sprang mest faktiskt ;D Sen har jag även hunnit med att städa rummet och satt på diskmaskinen så päronen blir glada (a) Juste, pappa väckte mig vid 10 och jag skulle gå upp, men tror ni inte att jag somnar om till kvart i 12 iallafall eller? -.- Jag fattar inte vad som är problemet för jag är ju inte uppe SÅ länge på kvällarna ;o ajja, får väl gå och lägga mig 8 från och med nu så jag orkar gå upp sen när skolan börjar -.- fast naaaaaae. Nu ska jag nog göra min lillebror sällskap vid tv:n, men ha det bra! :D



min drömponny, jag saknar dig mer och mer för varje dag...

stall :D

Första dagen i stallet på, jättee länge! Skönt att träffa dom flesta igen, både hästarna och folket. Dagen spenderades mest i en hage med en trög mimmi där vi försökte sätta upp eltråd typ xd Det gjorde både ont och var jobbigt, men ändå roligt. Fast det förvånar mig inte, för i stallet är allt roligt! Pussa även på lille paddan, hihi! Nae, nu orkar jag inte skriva mer men PUSS !


Dag på stan (:

Nu är jag hemma ifrån stan där jag träffa fina Lisa! Skapligt roligt hade vi, det måste göras om. Va dock inte där sålänge, men fick med mig några saker hem iallafall. Har ju inte vart med henne så mycket på fritiden innan, men det va sjukt kul. Hahahahah , speciellt inne på Cubus!  Bild på de jag köpte :



Jeans tights - Gina tricot
Röd randig tröja - Gina tricot
Blå midjekjol - lindex
Orange bh - lindex

blev inte så mycket, men är nöjd iallafall.

ELLINOR TRYGG 16 ÅR !

Tänk att idag vad det 16 år sen världensbästa människa föddes. Hoppas du får en SUPERBRA dag ellinor, även fast inte vi hinner ses :/ GRATTIIIIS!


fina pojkar dedär !

Gick upp 9 , satte på tv:n och satt och dreggla lite när Ulrik var med i sommarlovs morgon HIHIH. Han är SÅ snygg, och jag sjäng faktiskt med när han sjöng (a) galet bra! Sen somna jag om, direkt. Och vet ni vad, jag drömde om han (a) hihihihih! Sen väckte Elliot mig typ 12 ... Nu är farmor här, men jag ska nog ner till stan strax. Där möter jag Lisa :D Blev inget stall för har ingen skjuts och mamma den jäveln har min cykel! Imorgon kanske :D jag saknar stället och folket :/ Nu är det bäst att jag går och fixar mig , pusssss.

;)

Nu är klockan typ 2 och jag kom på att jag ska upp kvart i 9 så bäst att jag somnar snart. Fast det kommer inte gå , hihih! Men åååh, kolla på tv:n klockan 9 imorgon säger jag bara... PUSS !

TESS !

Grattis på födelsedagen världensbästa tess!
Jag saknar och älskar dig grymt ,
du får ha det bäst i spanien nu
så kommer jag upp sen,
puss på dig !




goooood , I miss you soo much baby :(

I'm not myself tonight

Blev ingen hemma dag , tvärt om. Mötte först Lotta i stan och sen tog vi bussen till smedby där vi träffa bästa jonna. Va först hos henne, sen mötte vi även saknade nelly ! AAAs skönt att äntligen få träffa dom, va FÖR länge sen. Vi va ute hela dagen, i vår lille park. Vi och barnen vettni, perfekt! Vi gick även till donken i hageby, lovelyyyy. Några pinsamma situationer va vi med om, fan asså ! xd Men vi levar bara 1 gång vettni :D åkte hem typ 8 och nu sitter jag här. Vi får se vad som händer imorgon, jag gillar impuls saker! Men puss på er!




bara sådäär

(:

Good morning sötnosar!
Jag sitter här med min dator i knät och funderar på att somna om, helr serisöst... Jag somna kvart över 3 och sen gick upp 8 , greeeat lixom. Får se vad som händer idag, inga riktiga planer faktiskt. Det blir som det blir. Men nae, nu bråkar ögonen om att dom vill vila så det är väl bäst att jag lyssnar på dom. GODNATT!

RSS 2.0